reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
nawet nie wyobrażacie sobie jakie mam obliczenia w głowie.. wyglądam teoretycznie tak :
630.png

reklama
nawet nie wyobrażacie sobie jakie mam obliczenia w głowie.. wyglądam teoretycznie tak :
630.png
A ja ci powiem tak, nie przeskoczymy tego jeśli będziesz w ciąży to 2 dni nic nie zmienia będziesz w niej, a jeśli nie to okres przyjdzie prędzej czy później więc wrzuć na luz i tyle.;) Co ma być to będzie [emoji9]

bo jeśli ostatnie ♥ było między 13 a 14dc, domniemana owulka 15dc to beta za niska.
Ale jeśli owulka przesunęła się o powiedzmy 2-3 dni, czyli 17-18dc i plemniki przeżyły do tego czasu i doszło do zapłodnienia, a w związku z tym zagnieżdżenie mogło być nawet 26-27dc (dziś 27dc) to beta mogła oznaczać bardzo wczesną ciąże. Chyba, że się mylę. Na prawde nie wiem co mam teraz w glowie...

Dziewczyny macie tak , że jak się zbliża termin okresu to ogarnia was Wielki stres? Ja tak mam od wczoraj mam stresa ... I tak to we mnie siedzi już próbuje o czymś innym myśleć żeby jakoś zniwelować ten stres :/

Dziewczyny macie tak , że jak się zbliża termin okresu to ogarnia was Wielki stres? Ja tak mam od wczoraj mam stresa ... I tak to we mnie siedzi już próbuje o czymś innym myśleć żeby jakoś zniwelować ten stres :/
Ja jak się starałam to testy robiłam od 21 dc nie wiem po co nie pytaj mnie, szukałam kresek, cieni, liczyłam, zapisywałam a jak zaczynał boleć brzuch to normalnie ryczeć mi się chciało że @ idzie, teraz wiem, że to nie ma sensu jak wrócę do starań to będę robić testy ale w terminie @ i tyle....
Inaczej mogę znaleźć się w psychiatryku za parę msc

Ja jak się starałam to testy robiłam od 21 dc nie wiem po co nie pytaj mnie, szukałam kresek, cieni, liczyłam, zapisywałam a jak zaczynał boleć brzuch to normalnie ryczeć mi się chciało że @ idzie, teraz wiem, że to nie ma sensu jak wrócę do starań to będę robić testy ale w terminie @ i tyle....
Inaczej mogę znaleźć się w psychiatryku za parę msc
Mi to mowisz osobie co ma testomanie [emoji23]
Ja tez liczę kalkuluje dużo po necie czytam ... Jak się mój m pyta co robię to mu mówię że nic nic . Bo jakby zobaczył pomyslaby że stuknięta jestem.

reklama
Do góry