Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji23] [emoji23]nawet nie wyobrażacie sobie jakie mam obliczenia w głowie.. wyglądam teoretycznie tak :
A ja ci powiem tak, nie przeskoczymy tego jeśli będziesz w ciąży to 2 dni nic nie zmienia będziesz w niej, a jeśli nie to okres przyjdzie prędzej czy później więc wrzuć na luz i tyle. Co ma być to będzie [emoji9]nawet nie wyobrażacie sobie jakie mam obliczenia w głowie.. wyglądam teoretycznie tak :
staram sięA ja ci powiem tak, nie przeskoczymy tego jeśli będziesz w ciąży to 2 dni nic nie zmienia będziesz w niej, a jeśli nie to okres przyjdzie prędzej czy później więc wrzuć na luz i tyle. Co ma być to będzie [emoji9]
Ja jak się starałam to testy robiłam od 21 dc nie wiem po co nie pytaj mnie, szukałam kresek, cieni, liczyłam, zapisywałam a jak zaczynał boleć brzuch to normalnie ryczeć mi się chciało że @ idzie, teraz wiem, że to nie ma sensu jak wrócę do starań to będę robić testy ale w terminie @ i tyle....Dziewczyny macie tak , że jak się zbliża termin okresu to ogarnia was Wielki stres? Ja tak mam od wczoraj mam stresa ... I tak to we mnie siedzi już próbuje o czymś innym myśleć żeby jakoś zniwelować ten stres :/
Mi to mowisz osobie co ma testomanie [emoji23]Ja jak się starałam to testy robiłam od 21 dc nie wiem po co nie pytaj mnie, szukałam kresek, cieni, liczyłam, zapisywałam a jak zaczynał boleć brzuch to normalnie ryczeć mi się chciało że @ idzie, teraz wiem, że to nie ma sensu jak wrócę do starań to będę robić testy ale w terminie @ i tyle....
Inaczej mogę znaleźć się w psychiatryku za parę msc
stuknięta? to Ty przeczytaj kochana moje obliczenia z kosmosu hahahaMi to mowisz osobie co ma testomanie [emoji23]
Ja tez liczę kalkuluje dużo po necie czytam ... Jak się mój m pyta co robię to mu mówię że nic nic . Bo jakby zobaczył pomyslaby że stuknięta jestem.