reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
nawet nie wyobrażacie sobie jakie mam obliczenia w głowie.. wyglądam teoretycznie tak :
630.png

reklama
nawet nie wyobrażacie sobie jakie mam obliczenia w głowie.. wyglądam teoretycznie tak :
630.png
A ja ci powiem tak, nie przeskoczymy tego jeśli będziesz w ciąży to 2 dni nic nie zmienia będziesz w niej, a jeśli nie to okres przyjdzie prędzej czy później więc wrzuć na luz i tyle.;) Co ma być to będzie [emoji9]

bo jeśli ostatnie ♥ było między 13 a 14dc, domniemana owulka 15dc to beta za niska.
Ale jeśli owulka przesunęła się o powiedzmy 2-3 dni, czyli 17-18dc i plemniki przeżyły do tego czasu i doszło do zapłodnienia, a w związku z tym zagnieżdżenie mogło być nawet 26-27dc (dziś 27dc) to beta mogła oznaczać bardzo wczesną ciąże. Chyba, że się mylę. Na prawde nie wiem co mam teraz w glowie...

Dziewczyny macie tak , że jak się zbliża termin okresu to ogarnia was Wielki stres? Ja tak mam od wczoraj mam stresa ... I tak to we mnie siedzi już próbuje o czymś innym myśleć żeby jakoś zniwelować ten stres :/

Dziewczyny macie tak , że jak się zbliża termin okresu to ogarnia was Wielki stres? Ja tak mam od wczoraj mam stresa ... I tak to we mnie siedzi już próbuje o czymś innym myśleć żeby jakoś zniwelować ten stres :/
Ja jak się starałam to testy robiłam od 21 dc nie wiem po co nie pytaj mnie, szukałam kresek, cieni, liczyłam, zapisywałam a jak zaczynał boleć brzuch to normalnie ryczeć mi się chciało że @ idzie, teraz wiem, że to nie ma sensu jak wrócę do starań to będę robić testy ale w terminie @ i tyle....
Inaczej mogę znaleźć się w psychiatryku za parę msc

Ja jak się starałam to testy robiłam od 21 dc nie wiem po co nie pytaj mnie, szukałam kresek, cieni, liczyłam, zapisywałam a jak zaczynał boleć brzuch to normalnie ryczeć mi się chciało że @ idzie, teraz wiem, że to nie ma sensu jak wrócę do starań to będę robić testy ale w terminie @ i tyle....
Inaczej mogę znaleźć się w psychiatryku za parę msc
Mi to mowisz osobie co ma testomanie [emoji23]
Ja tez liczę kalkuluje dużo po necie czytam ... Jak się mój m pyta co robię to mu mówię że nic nic . Bo jakby zobaczył pomyslaby że stuknięta jestem.

reklama
Do góry