reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Mi się marzył chłopiec, a potem córka, mam dwóch synów którzy mają siebie nawzajem i są nierozlaczni. Nie zamienilabym tej kolejności za nic. A teraz to już pragnę dziewczyny, ale jak będzie chłopak to też pokocham miłością bezgraniczna i zacznę planować 4 dziecko haha Jest nas 3 [emoji5]Ja osobiście bym poprawiała. Skoro od wczoraj test to może być też jutro owulacja, a to 4 dni. Dosc dlugo jak na plemniki. A jaki masz śluz dzisiaj?
Ja to się na bank nie załapię na maj. :D Nawet jak teraz się udało. ;)

reklama
Mam chęć jutro zrobić z porannego moczu... Ja wiem, że w 23dc nie ma sensu ale czuję taką potrzebę, dużo mnie to nie kosztuje. ;)
ale ty mialas szybciej owulacje niz ja.. ja dopiero w 17 dc wiec w 23dc bylam dopiero 6dpo a pierwszy test zrobilam w 25dc i bylo 8dpo i widzialas jaki cien cienia byl.
ja i tak jestem w szoku mi testy w 1szej ciazy nie wychodzily wcale a teraz be zporannego moczu na luzie.

no wlasnie taki dziwny w dole w podbrzuszu. niby nachodzi i przestaje.
no nic czekam na bete potem poprawke bety by widziec przyrost i jesli bedzi eok i nie bedzie krwawien to bede czekac na wizyte planuje 30 sierpnia
ale nie wiem czy doktorek juz bedzie bo ma miec urlop. Napisze do niego smsa.
Ja miałam jeszcze dobry tydzień jak nie dwa po pozytywnym teście ciążowym takie bóle jak na @

Mi się marzył pierwszy syn, a potem córka. I się udało [emoji7]
Oczywiście wiadomo że co by nie było to kochałoby się tak samo.
A trzecie to już mi obojętne czy będzie chłopak czy dziewczynka bo parke już mam [emoji7]
Z tym,ze ja planuje na tą chwilę jedno dziecko więc już raczej moje marzenie się nie zrealizuje ;) Ale córeczki też są pewnie fajowe ;)

Z tym,ze ja planuje na tą chwilę jedno dziecko więc już raczej moje marzenie się nie zrealizuje ;) Ale córeczki też są pewnie fajowe ;)
Ja oszalałam na punkcie różowego [emoji23]
Jeszcze Ci się odmieni :D ja zawsze chciałam dwoje. A teraz ledwo córkę urodziłam i już myślę o trzecim [emoji23] ale to za kolejne 4 lata [emoji23]

Mi się marzył chłopiec, a potem córka, mam dwóch synów którzy mają siebie nawzajem i są nierozlaczni. Nie zamienilabym tej kolejności za nic. A teraz to już pragnę dziewczyny, ale jak będzie chłopak to też pokocham miłością bezgraniczna i zacznę planować 4 dziecko haha Jest nas 3 [emoji5]Ja osobiście bym poprawiała. Skoro od wczoraj test to może być też jutro owulacja, a to 4 dni. Dosc dlugo jak na plemniki. A jaki masz śluz dzisiaj?

Mleczny taki, więc chyba po ptakach...

ale ty mialas szybciej owulacje niz ja.. ja dopiero w 17 dc wiec w 23dc bylam dopiero 6dpo a pierwszy test zrobilam w 25dc i bylo 8dpo i widzialas jaki cien cienia byl.
ja i tak jestem w szoku mi testy w 1szej ciazy nie wychodzily wcale a teraz be zporannego moczu na luzie.
Tylko ja głupia wiem, że u mnie testy mogą w ogóle nie wyjść pomimo nawet ciąży ale i tak je robię. [emoji23]

Tylko ja głupia wiem, że u mnie testy mogą w ogóle nie wyjść pomimo nawet ciąży ale i tak je robię. [emoji23]
nadzieja jest piekna ale wiem ile stresu kosztuje kazdy test. ja dzis zrobilami przelecial mocz i mowie eeee nie pokazuje sie nic to lipa nie wyszlo.. oddlozylam strumieeniowy i mowie zrobie jeszcze plytkowy... polalam kropelki i znow to amo ale patrze na strumieniowy ze ma rozowa kreske... i plytkowy tez o 15 sek. wtedy byla euforia wylecialam z lazienki do mojego M i krzycze ze udalo sie! a corcia widziala testy i tez chodzi i ciagle mowi ze chce Lili nie braciszka;p

Ostatnia edycja:
reklama
nadzieja jest piekna ale wiem ile stresu kosztuje kazdy test. ja dzis zrobilami przelecial mocz i mowie eeee nie pokazuje sie nic to lipa nie wyszlo.. oddlozylam strumieeniowy i mowie zrobie jeszcze plytkowy... polalam kropelki i znow to amo ale patrze na strumieniowy ze ma rozowa kreske... i plytkowy tez o 15 sek. wtedy byla euforia wylecialam z lazienki do mojego M i krzycze ze udalo sie! ze jego zolnierzyki zmajstrowaly:D a corcia widziala testy i terz chodzi i ciagle mowi ze chce Lili nie braciszka;p
Mnie właśnie testy uspokajają jakoś tak jak widzę negatyw to już wiem, że nic z tego nie będzie i tak czekam sobie do @.

Do góry