1
174974
Gość
Akurat siedzę przed laptopem to żaden dla mnie problem.Szybko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Akurat siedzę przed laptopem to żaden dla mnie problem.Szybko
Tylko ja głupia wiem, że u mnie testy mogą w ogóle nie wyjść pomimo nawet ciąży ale i tak je robię. [emoji23]
Dasz sobie radę ja też przy pierwszym się bałam. A teraz patrzeć z perspektywy 4 latka i noworodka to powiem Ci tylko tyke : noworodek to pikuś [emoji23] potem się zaczną pretensje, puskowanie, humory [emoji23]Ja to się boję jak ja sobie poradzę z jednym
Ja to po tych ostatnich dwóch kreskach mam, że chcę szybciej robić betę, chcę znowu ujrzeć te dwie kreseczki ale takie już na serio...Też w pierwszej ciąży robiłam testy dużo wcześniej przed okresem z nadzieją że ta kreska się pokaże wiem jak to jest być niecierpliwym pod tym względem
Od wczoraj na nowo tabelka powstała. Ale coś mi się kojarzy, że wczoraj Cię dopisywałam. Podaj jak możesz jeszcze raz dane, dodam z checią.@Migdalove a ja zniknęłam z listy
@MaliinaOd wczoraj na nowo tabelka powstała. Ale coś mi się kojarzy, że wczoraj Cię dopisywałam. Podaj jak możesz jeszcze raz dane, dodam z checią.
Dodałam.
dziekuje!Dodałam.