reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Chce jeszcze zrobic badania 14 d.c prolaktyny, progesteronu, jeszcze raz lh i fth i powtórzyć jeszcze w 21 d. Chyba ma to sens?

reklama
Jak dla mnie dzisiejszy bardziej. Jak wrażenia po koncercie? [emoji4]

Cudowny koncert! [emoji173]️ mega energia i klimat.
Aczkolwiek spotkała nas burza i bylysmy z koleżanka mokre jak kury! Szukałyśmy chyba z 15 min samochodu na wielkim parkingu w tym deszczu.
Mnie jak zawsze rozbolała głowa na tyle, że myślałam, że zwymiotuje. Żołądek też obolały. No tragedia! [emoji24] powrót był ciężki dla mnie.

Cześć [emoji4] dziewczyny według Was pozytyw czy to jeszcze nie to ? [emoji4]
IMG_20180812_135423106.jpg

Załączniki

• IMG_20180812_135423106.jpg
    IMG_20180812_135423106.jpg
    82,7 KB · Wyświetleń: 270
Eeh ja nie wiem co teraz z ta tarczyca :/ jutro bede dzwonić się umówić na prywatna wizytę. Tylko teraz nie wiem czy lepiej zaprzestać starania, bo jeśli bd musiała leki przyjmować ? To ile to bd trwało 3 miesiące?
Staraj się i nie analizuj za bardzo ;)
Będziesz miała wizytę u lekarza to skonsultujesz swoje wyniki [emoji4]

Jak dla mnie pozytyw.

I dlatego wole te z DL bo tam bardziej widać czy pozytyw czy nie. Te z Allegro takie mało czytelne wg mnie.
Robię je tak orientacyjnie żeby mniej więcej wiedzieć kiedy @ się spodziewać ;) i tu już widzę, że cykl napewno nie będzie tak krótki jak poprzedni bo ostatnio cykl trwał 25 dni i owu była w 11 dc, a dziś 13 dc i taki naciągany pozytyw ;) myślę, że na DL by już wyszedł konkretny pozytyw więc biorę to jako owu ;)

reklama
Hej dziewczyny[emoji255]
Ja jestem zalamana... odpuscilismy starania i nagle caly cykl mi sie rozjechal...
W tym miesiacu @ przyszla o czasie mimo tego cienia na tescie, byla inna niz zawsze bo tylko dwa dni obfita potem do 7dc slabe plamienia, wczoraj 10dc nagle @ wróciła.. nie boli mnie brzuch jak przy @ ani nic po prostu krwawie dosc mocno... az dla pewności zrobilam test bo ostatnio koleżanka byla w podobnej sytuacji balam sie ze u mnie tak samo ale nie, jest biało..
Jutro umawiam sie do gina, ciekawa jestem kiedy bedzie wolny termin.. [emoji22]

Do góry