Ann_
Fanka BB :)
Będę trzymała kciuki powodzenia, idziemy prawie łeb w łeb bo na dziś 3dc i pierwszy cykl po poronieniu.Wczoraj zrobilam wszystkie badania i od tego miesiąca zaczynamy starania w koncu . Badania wydaja sie w porzadku ale w pon ide do lekarza aby rzucil okiem. Do tej pory podczytywalam bo chodziła za mna mysl o kolejnym dziecku a teraz zaczynamy juz naprawde. Bardzo sie denerwuje tym faktem... mam juz córeczkę ktora urodzila soe z wada ukladu nerwowego i boje sie kolejnej ciazy. Z drugiej strony chcialabym aby miala rodzeństwo. Tak czy inaczej widam sie w 2 dc
Co za ceny, masakra. Jak prowadziłam pierwsza ciążę w Polsce 4,5 roku temu to placilam tylko za wizytę 120zl i 10zl za cytologie. Prenatalne w 12tc w cenie i ust ma każdej wizycie. Przerażające są obecne ceny.I tym bardziej ze mało nie płaciłam za wizytę bo 180 zł, a za usg i cytologię to 260 a u tamtej 150, a 200 z cytologia. No jest różnica. Ale powiedziałam sobie nie bede oszczędzać, bo bardzo pragne dziecka- ale ciężko jest trafić na super dobrego lekarza
Ja wyskakuje też urlopu w Polsce, w górach jedziemy na wesele potem do rodziców jadę z chłopcami. A testowanie wypadnie mi po weselu więc nie mogę się nakrecac [emoji6]