Klarnecik28
Aktywna w BB
Ja cytologie rok temu robilam i powiedziała że to stosunkowo wcześnie i nie trzeba...Ja dostalam prolaktyne, estradiol, lh i fsh no i plus tarczyca oraz zrobilam cytologie bo juz był czas.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja cytologie rok temu robilam i powiedziała że to stosunkowo wcześnie i nie trzeba...Ja dostalam prolaktyne, estradiol, lh i fsh no i plus tarczyca oraz zrobilam cytologie bo juz był czas.
Mi profilaktycznie dał już w poprzedniej ciąży, niżej dziewczyny opisały o co w nim chodziDziewczyny a na jakiej podstawie lekarz Wam zalece ten acard? Po poronieniu czy miałyście jakieś wyniki badań nie tak ?
Dziewczyna chyba przyjechała bo właśnie ruchów dziecka nie czuła i potwierdziło się najgorsze wtedy chyba zrozumiałam, że wcale nie jestem w takiej tragicznej sytuacji bo u mnie był kilku milimetrowy człowieczek u niej dziecko, które miało za kilka dni przyjść na światJa też sobie nawet nie wyobrażam jaka to tragedia urodzić martwe już tak duże dziecko..
No mi nic nie zapisał :/Mi profilaktycznie dał już w poprzedniej ciąży, niżej dziewczyny opisały o co w nim chodzi
To już zależy od podejścia ginekologa, mój po jednym poronieniu daje już profilaktycznie heparyne w dawce 0,4 a wiem, że większość lekarzy z ledwością wypisuje tylko duphaston albo nic bo przecież się zdarza więc trzeba trafić na naprawdę dobrego ginekologa...
Przykro . A dlaczego przestajecie się starać? Przepraszam, jeżeli już pisałaś, a ja coś pogubiłam.
@Maliina i super ! Działajcie. Mój gin też nie szaleje z TSH. Ważne są prawidłowe poziomy Ft 3 i 4.
W przyszlym roku czeka nas sporo zmian, chcemy sie przeprowadzic w inna część kraju, tz chce zmienic prace i na początek troche wiecej zarobić co laczy sie z tym ze bedzie w domu tylko w weekendy wiec no dopiero jak sie to troche unormuje moze w drugiej polowie przyszlego roku zaczniemy dzialac znów a wcześniej porobimy wszystkie badania i bedziemy poprawiac wyniki jesli trzeba [emoji6]Czemu koniec na dlugi czas?
Ja miałam profilakrycznie po poronieniu.Dziewczyny a na jakiej podstawie lekarz Wam zalece ten acard? Po poronieniu czy miałyście jakieś wyniki badań nie tak ?
A kochana nawet nie wiem, mozliwe ze napisałaś i dawceDokładnie o to chodzilo. A ja jak napisalam? Wydawalo mi się ze pisałam o aspirynie 75 ale pewnie zle sie wyrazilam.
Hej dziewczyny.
Mi ovufriend po wpisaniu dzisiejszej temp wyznaczyl owu ze byla we wtorek. dzis bylabym 3dpo. Nie wiem czy to nam cos da i czy sie uda bo przed owu tylko raz sie <3 i dopiero pozniej mamy 2 dni pod rząd. Zobaczymy.
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend
Macie starania przed i po owulacji to wygląda obiecująco.Hej dziewczyny.
Mi ovufriend po wpisaniu dzisiejszej temp wyznaczyl owu ze byla we wtorek. dzis bylabym 3dpo. Nie wiem czy to nam cos da i czy sie uda bo przed owu tylko raz sie <3 i dopiero pozniej mamy 2 dni pod rząd. Zobaczymy.
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend