IrenaX
Fanka BB :)
Z Babimostu, do Zielonej mam 40 km jakosOoo skad jestes jak w okolicach Zielonej Góry?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z Babimostu, do Zielonej mam 40 km jakosOoo skad jestes jak w okolicach Zielonej Góry?
Ojej jak blisko siebie mieszkamy ja jestem z MiędzyrzeczaZ Babimostu, do Zielonej mam 40 km jakos
Hej dziewczyny!
Wy po urlopie a ja z utęsknieniem odliczam dni do urlopu jeszcze 2 tygodnie czekania po drodze czeka mnie jeszcze testowanko ale to też jeszcze parę dni. Jestem 8dpo i żadnych plamień ani nic takiego nie miałam. Wczoraj zabolał mnie lewy jajnik tak nagle i krótko i obawiam się czy to nie jakiś przerosniety pęcherzyk.... Mój wykres wygląda narazie tak:Zobacz załącznik 884452
@Ann89 oby to była implantacja[emoji110][emoji110][emoji110] a w którym dniu cyklu miałaś owu??
Ja obecny cykl tez taki mialam. . Okres trwal 4 dni z czego 2 to lekkie krwawienie i kolejne 2 to plamienie. Ale to na pewno upal u mnie tak dziala.Dziewczyny, ledwo nadążam z czytaniem, nie wspomnę o odpisywaniu
Moj @ już się kończy, zaledwie 4 dzień
Ostatnio w ogóle są sporo skromniejsze i krótsze ale też kompletnie przestały boleć mnie cycki, więc widać jakieś zmiany hormonów
Cholera wie.. Zobaczymy jak będzie dalej
Ooo skad jestes jak w okolicach Zielonej Góry?
ooo nigdy tam nie byłam tylko przejazdemOjej jak blisko siebie mieszkamy ja jestem z Międzyrzecza
Ja obecny cykl tez taki mialam. . Okres trwal 4 dni z czego 2 to lekkie krwawienie i kolejne 2 to plamienie. Ale to na pewno upal u mnie tak dziala.
Ja w zasadzie w Twoich stronach tez tylko przejazdem. Będzie okazja teraz by nie przejezdzac a sie zatrzymac. Pojdziemy na spacerek z naszymi malenstwamiooo nigdy tam nie byłam tylko przejazdem
Ojej jakie ceny. W duzych miastach mieszkacie? Ja to w malenkiej mieścinie za wizyte z usg 100zl place, a wczorajsze samo usg 50zl. Ale u nas wszędzie takie ceny.. Nie wiem jak jest w wiekszych miastach w okolicy typu Zielona Góra czy Gorzów Wlkp.
Dziewczyny mam pytanie.
Lecę z córcią na urlop we wtorek 7.08... bedzie to jakos 7dpo. wiec moze byc to czas implantacji. Nurtuje mnie czy lot samolotem może przeszkodzic lub zaszkodzic zagniezdzaniu?
O to szybko u mnie endokrynolog najbliższy termin listopad 2020Dzisiaj poszłam zapisać się do ginekologa endokrynologa na NFZ termin dopiero na połowę listopada... Zastanawiam się czy nie iść prywatnie.. Tylko nie wiem czy będzie mnie stać na wszystkie badania