reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej dziewczyny!
Wy po urlopie a ja z utęsknieniem odliczam dni do urlopu;) jeszcze 2 tygodnie czekania;) po drodze czeka mnie jeszcze testowanko;) ale to też jeszcze parę dni. Jestem 8dpo i żadnych plamień ani nic takiego nie miałam. Wczoraj zabolał mnie lewy jajnik tak nagle i krótko i obawiam się czy to nie jakiś przerosniety pęcherzyk.... Mój wykres wygląda narazie tak:Zobacz załącznik 884452

@Ann89 oby to była implantacja[emoji110][emoji110][emoji110] a w którym dniu cyklu miałaś owu??

Ten dołek na wykresie w fazie lutealnej wyglada obiecująco [emoji846] kciuki zaciśnięte [emoji1348][emoji846]

Dziewczyny, ledwo nadążam z czytaniem, nie wspomnę o odpisywaniu :)

Moj @ już się kończy, zaledwie 4 dzień :errr:
Ostatnio w ogóle są sporo skromniejsze i krótsze ale też kompletnie przestały boleć mnie cycki, więc widać jakieś zmiany hormonów :confused:
Cholera wie.. Zobaczymy jak będzie dalej
Ja obecny cykl tez taki mialam. . Okres trwal 4 dni z czego 2 to lekkie krwawienie i kolejne 2 to plamienie. Ale to na pewno upal u mnie tak dziala.

A byłam u rodzinnego i dostałam tylko na te badania, ale zawsze coś:)

Załączniki

• 5AC8F7AB-ECBA-4E37-8975-342B81D2338F.jpeg
    5AC8F7AB-ECBA-4E37-8975-342B81D2338F.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 78
Ojej jakie ceny. W duzych miastach mieszkacie? Ja to w malenkiej mieścinie za wizyte z usg 100zl place, a wczorajsze samo usg 50zl. Ale u nas wszędzie takie ceny.. Nie wiem jak jest w wiekszych miastach w okolicy typu Zielona Góra czy Gorzów Wlkp.

Dziewczyny mam pytanie.
Lecę z córcią na urlop we wtorek 7.08... bedzie to jakos 7dpo. wiec moze byc to czas implantacji. Nurtuje mnie czy lot samolotem może przeszkodzic lub zaszkodzic zagniezdzaniu?

Ja w Lublinie od 150 do 200 za wizytę. Za usg prenatalne z Pappa 450 u mojego lekarza.

reklama
Do góry