reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dzisiaj ja witam się w 1dc. Pierwsza miesiączka po poronieniu. Właściwie to się cieszę. Szybko przyszedł tak jak przewidywalam. To teraz tylko mi zostaje mieć nadzieję ja zajście i utrzymanie się ciąży do końca. Maj mój wymarzony miesiąc na poród.
Szybciutko dostałaś :) ale dobrze, bo Ty chyba z tego co panietam miałaś dzień przede mna czy tam 2 dni zabieg ... ja tez czekam ale czuje ze jajniki coś tak jakby pobolewają dziwnie. Czasami to nawet mam wrażenie ze boli mnie gdzieś z boku brzucha:/ ale wszystko ok.
Oj Maj przepiękny, idealny by urodzić :) tez bym chciała- może się uda nam Kochana ❤️ I tez bardzo bym chciała zajsc w miarę szybko i utrzymać do końca zdrowa ciaze. Po prostu nie spodziewałam się, to będzie takie trudne, całkiem inaczej wyobrażałam sobie ciaze. A już taki mały wstęp można powiedzieć przeżyłam (skurcze przy wywoływaniu poronienia) okropne przeżycie...
ale jeśli miałabym znowu cierpieć dla zdrowego maluszka to przeżyje wszystko, byle by mieć choć jedno dzieciątko zdrowe ❤️

reklama
Cześć dziewczyny.
Wpadam się tylko pochwalić że Tsh po miesiącu przyjmowania euthyroxu 25 spadło z 4.0 do 1.3, zbadalam też testosteron bo miałam podwyższony i również spadł, ciekawe czy to sprawka euthyroxu :-) takze pozytywnie się nastawiam. Zastanawiam się czy nie odstawić duphastonu i sprawdzić czy mój organizm w końcu działa sam ale boję się że znowu będzie brak okresu przez pół roku :-(

Trzymam kciuki i przesyłam pozytywne nastawienie, oby tak dalej!

Dziewczyny mam pytanie bo ten temat w szkole przespałam. Czy owulacja to pewnosc ze pęcherzyk pękł ? Mam tyle wydzieliny rozciagliwej, ból owulacyjny jajnika prawego tego gdzie byl pecherzyk no i testy bez zwątpienia pokazują owu. Tam gdzie na tescie "W" to test wykonany wieczorem.

Mam wrażenie, że ten ból jest wtedy zanim pęknie, ponoć spowodowany nadmiarem płynu w pęcherzyku.

To i ja również się dołączam i witam w 1dc :D

Będziemy razem testować :D

No nic jutro rano skocze dam sie ukluc jeszcze na te tarczyce.jak mnie zobacza sie przestrasza mam mnostwo ukluc bo mialam dzis testy skorne. No i w czwartek usg u gienka to sie dowiem.
za 1.5 godz niecale zaczynamy 9 rocznicę slubu z mezem... Ale zlecialo!

Gratuluję i życzę kolejnych stu lat razem! ❤️

Dziękuję :* tak jesteśmy w domu :) z małą wszystko ok :) tylko ja na antybiotyku od wczoraj bo zaczęłam wysoko gorączkowac niewiadomo skąd

Mam nadzieję, że antybiotyk szybko postawi Cię na nogi.

Trudny to temat, u mnie trzeci raz pokazał sie cień kreski i potem @ i sama nie wiem co o tym myślec [emoji17]

Testuj póki nie ma @. Mi druga ciąża dwa tygodnie nie wychodziła na testach.

A dzisiaj mam dość ważny dzień dla siebie, idę odebrać suknię ślubną i mamy dzisiaj drugą 100dniówkę. :)

Piękna suknia! Pokaż zdjęcia z przymiarki :)

Dzisiaj ja witam się w 1dc. Pierwsza miesiączka po poronieniu. Właściwie to się cieszę. Szybko przyszedł tak jak przewidywalam. To teraz tylko mi zostaje mieć nadzieję ja zajście i utrzymanie się ciąży do końca. Maj mój wymarzony miesiąc na poród.
Mam takie pytanie? Jak Twoja cera? Wszystko w porządku czy masz problem?
Bo u mnie jest dramat... nigdy nie miałam problemów, trądzikow itd. A teraz jest masakra tak mnie wysypało na czole, ze żal:// kiedy to zejdzie :/ kiedyś jak odstawiłam anty to tez tak miałam, ale minęło kilka ładnych tygodni zanim poznikało mi :/

Zaciekawiłyście mnie tym pyłkiem i spiruliną, muszę na ten temat poczytać :)

A mam takie pytanie, czy w okolicach owu zdarza się Wam ból przy stosunku? Ja tak miałam wczoraj chyba pierwszy raz, chociaż tylko jak byłam u góry... Wieczorem miałam bóle owulacyjne w podbrzuszu więc to pewnie ma zwiazęk. Nie chodzi tu o brak nawilżenia bo z tym problemów nie mam. Raczej uczucie jakby ból podbrzuszą (jajników) powiększył się też o szyjkę i te okolice.
Tak czasami tez tak mam

Też miałam przeboje i stresu co niemiara,bo pewnego dnia pociekla za mnie krew jak ze swini. Byłam pewna,ze poronienie ale okazało się,ze z dzidziusia wszystko ok tylko krwiak mi się zrobił i muszę leżeć. 9 sierpnia mam prenatalne więc mam nadzieję,ze wtedy się uspokoje:)

To super, zeby wszystko było dobrze do konca❤️ Może za jakiś czas (liczę ze za niedługo) dołączę na jakiś wątek :sorry: byloby cudownie, tylko znowu będzie strach :/ oby już kolejna ciąża była szczesliwa ❤️

@Migdalove śliczna kiecka :). Będziesz na pewno wyglądała super!

@KatiNails oby jak najszybciej przeszło...

@MALINKA powodzenia. Piękne krechy LH miałaś. Nie martw się, czy pęcherzyk pękł, tylko działajcie :).

@Ann_ dobrze, że wszystko wraca do normy. Trzymam kciuki, żeby maj był Twój :). Nie obrażę się, jakby był także mój ;).

U mnie 22dc i już mam plamienia i temperatura spada...:/. Pewnie znowu króciutki cykl się szykuje (oby to to), albo jakaś niedomoga lutealna. Szkoda, bo ładnie podziałaliśmy :(. Starość nie radość ;). No nic, lecimy dalej.

Trzymam za Was kciuki starczaczki!

reklama
Do góry