reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja już po rzęsach [emoji173]️ w końcu mam ładne oczka [emoji7] fajnie tak, zadbać o siebie :)
Ja planuje wrócić do robienia rzęs tylko mąż musi się oswoić z córką [emoji23] bo póki co to ma problem nawet żeby ją wziąć na ręce [emoji23] nie mówiąc o karmieniu nawet moim oddciagnietyn pokarmem [emoji23] także ten [emoji23]

reklama
Mam takie pytanie? Jak Twoja cera? Wszystko w porządku czy masz problem?
Bo u mnie jest dramat... nigdy nie miałam problemów, trądzikow itd. A teraz jest masakra tak mnie wysypało na czole, ze żal:// kiedy to zejdzie :/ kiedyś jak odstawiłam anty to tez tak miałam, ale minęło kilka ładnych tygodni zanim poznikało mi :/
Ja miałam wysyp na plechach, myślę, że to wina narkozy podczas zabiegu

Ja planuje wrócić do robienia rzęs tylko mąż musi się oswoić z córką [emoji23] bo póki co to ma problem nawet żeby ją wziąć na ręce [emoji23] nie mówiąc o karmieniu nawet moim oddciagnietyn pokarmem [emoji23] także ten [emoji23]
Też chce wrócić bo po poronieniu odpuściłam, a robiłaś w ciąży ? [emoji4] W ogóle ty chyba byłaś aktywna w ciąży do końca prawda ? [emoji4]

Też chce wrócić bo po poronieniu odpuściłam, a robiłaś w ciąży ? [emoji4] W ogóle ty chyba byłaś aktywna w ciąży do końca prawda ? [emoji4]
W ciąży też sobie odpuściłam bo bym nie wylezala [emoji14]
Tak ja jeszcze w piątek na 16.30 miałam ostatnia klientke, padła mi frezarka (smialam się że to był znak że koniec pracy [emoji23][emoji23], bo cc miałam mieć za 2tyg i klientki umówione jeszcze na 2tygodnie do cc), a o 19.00 byliśmy już na izbie przyjęć [emoji23] 3.20 urodziłam [emoji23]

Od męża <3

Załączniki

• IMG_20180801_164144_1.jpg
    IMG_20180801_164144_1.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 83
W ciąży też sobie odpuściłam bo bym nie wylezala [emoji14]
Tak ja jeszcze w piątek na 16.30 miałam ostatnia klientke, padła mi frezarka (smialam się że to był znak że koniec pracy [emoji23][emoji23], bo cc miałam mieć za 2tyg i klientki umówione jeszcze na 2tygodnie do cc), a o 19.00 byliśmy już na izbie przyjęć [emoji23] 3.20 urodziłam [emoji23]
To byłaś wyjątkowo aktywna [emoji4] prawie, że do ostatnich chwil swojej ciąży [emoji14] fajnie pracować do końca człowiek nie ma czasu tyle myśleć [emoji4]

reklama
To byłaś wyjątkowo aktywna [emoji4] prawie, że do ostatnich chwil swojej ciąży [emoji14] fajnie pracować do końca człowiek nie ma czasu tyle myśleć [emoji4]
Pierwsza ciąże cała ciąża na l4. Więc w tej sobie chyba odbiłam :)
Poza tym brzuszek był mały, nie przytyłam dużo, ogólnie czułam się bardzo dobrze (nie licząc pierwszego trymestru), ja nauczona od rana do wieczora mieć intensywny dzień i o.. Nie wyobrażałam sobie nic nie robić [emoji23]
Tzn miałam przeczucia że córka też będzie lipcowa jak syn, a nie sierpniowa, ale myślałam że to tylko moje przeczucia [emoji23]

Do góry