reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja już po rzęsach [emoji173]️ w końcu mam ładne oczka [emoji7] fajnie tak, zadbać o siebie :)
Ja planuje wrócić do robienia rzęs tylko mąż musi się oswoić z córką [emoji23] bo póki co to ma problem nawet żeby ją wziąć na ręce [emoji23] nie mówiąc o karmieniu nawet moim oddciagnietyn pokarmem [emoji23] także ten [emoji23]

reklama
Mam takie pytanie? Jak Twoja cera? Wszystko w porządku czy masz problem?
Bo u mnie jest dramat... nigdy nie miałam problemów, trądzikow itd. A teraz jest masakra tak mnie wysypało na czole, ze żal:// kiedy to zejdzie :/ kiedyś jak odstawiłam anty to tez tak miałam, ale minęło kilka ładnych tygodni zanim poznikało mi :/
Ja miałam wysyp na plechach, myślę, że to wina narkozy podczas zabiegu

Ja planuje wrócić do robienia rzęs tylko mąż musi się oswoić z córką [emoji23] bo póki co to ma problem nawet żeby ją wziąć na ręce [emoji23] nie mówiąc o karmieniu nawet moim oddciagnietyn pokarmem [emoji23] także ten [emoji23]
Też chce wrócić bo po poronieniu odpuściłam, a robiłaś w ciąży ? [emoji4] W ogóle ty chyba byłaś aktywna w ciąży do końca prawda ? [emoji4]

Też chce wrócić bo po poronieniu odpuściłam, a robiłaś w ciąży ? [emoji4] W ogóle ty chyba byłaś aktywna w ciąży do końca prawda ? [emoji4]
W ciąży też sobie odpuściłam bo bym nie wylezala [emoji14]
Tak ja jeszcze w piątek na 16.30 miałam ostatnia klientke, padła mi frezarka (smialam się że to był znak że koniec pracy [emoji23][emoji23], bo cc miałam mieć za 2tyg i klientki umówione jeszcze na 2tygodnie do cc), a o 19.00 byliśmy już na izbie przyjęć [emoji23] 3.20 urodziłam [emoji23]

Od męża <3

Załączniki

• IMG_20180801_164144_1.jpg
    IMG_20180801_164144_1.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 79
W ciąży też sobie odpuściłam bo bym nie wylezala [emoji14]
Tak ja jeszcze w piątek na 16.30 miałam ostatnia klientke, padła mi frezarka (smialam się że to był znak że koniec pracy [emoji23][emoji23], bo cc miałam mieć za 2tyg i klientki umówione jeszcze na 2tygodnie do cc), a o 19.00 byliśmy już na izbie przyjęć [emoji23] 3.20 urodziłam [emoji23]
To byłaś wyjątkowo aktywna [emoji4] prawie, że do ostatnich chwil swojej ciąży [emoji14] fajnie pracować do końca człowiek nie ma czasu tyle myśleć [emoji4]

reklama
To byłaś wyjątkowo aktywna [emoji4] prawie, że do ostatnich chwil swojej ciąży [emoji14] fajnie pracować do końca człowiek nie ma czasu tyle myśleć [emoji4]
Pierwsza ciąże cała ciąża na l4. Więc w tej sobie chyba odbiłam :)
Poza tym brzuszek był mały, nie przytyłam dużo, ogólnie czułam się bardzo dobrze (nie licząc pierwszego trymestru), ja nauczona od rana do wieczora mieć intensywny dzień i o.. Nie wyobrażałam sobie nic nie robić [emoji23]
Tzn miałam przeczucia że córka też będzie lipcowa jak syn, a nie sierpniowa, ale myślałam że to tylko moje przeczucia [emoji23]

Do góry