@ForgetMeeNot pisz koniecznie jak wizyta?? Czekam z niecierpliwością na relację
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dzisiaj mam dość ważny dzień dla siebie, idę odebrać suknię ślubną i mamy dzisiaj drugą 100dniówkę.
Biała. Teraz mogę wysłać z pierwszej przymiarki zdjęcia :Pochwalisz się sukienką? Biała czy jakiś pochodny kolor?
Sliczna jak ksiezniczkaBiała. Teraz mogę wysłać z pierwszej przymiarki zdjęcia :
Zobacz załącznik 883640
Była dość za długa, dzisiaj będę już przymierzać skróconą i ciekawe jak będzie się na mnie teraz układać bo trochę schudłam.
A w ogóle nie podobała mi się zanim ją na siebie włożyłam. Ale, że pani nie miała takich modeli jak mi się podobają to już tą przymierzyłam z ciekawości i tego momentu nie zapomnę nigdy! Wiedziałam, że to ta.Sliczna jak ksiezniczka
ja mam tak czesto ze przejde obok ubrania i mi sie nie spodoba. a jak mnie ktos zmusi bym zalozyla zauwazam wtedy ze to jest calkiem ciekawe.A w ogóle nie podobała mi się zanim ją na siebie włożyłam. Ale, że pani nie miała takich modeli jak mi się podobają to już tą przymierzyłam z ciekawości i tego momentu nie zapomnę nigdy! Wiedziałam, że to ta.
Ciekawie się w niej czułam ale boje sie, że będzie jednak krępować ruchy w tańcu...ja mam tak czesto ze przejde obok ubrania i mi sie nie spodoba. a jak mnie ktos zmusi bym zalozyla zauwazam wtedy ze to jest calkiem ciekawe.
Najwazniejsze ze czujesz się w niej wspanniale. to ma byc wyjatkowy dzien i to jak ci suknia lezy jest wazne. ja z mojej modlilam sie zeby wyskoczyc wreszcie. bylam najszczesliwsza kobieta jak ją nad ranem zerwalam z siebie doslownie.
Ja własnie mam na poprawiny krótką. Każda teraz panna młoda ma zwiewną sukienkę w stylu rustykalnym czy boho a ja jednak postawiłam na klasykę.@Migdalove ślicznie
Ja kupiłam najlżejszą w salonie i mimo upału nie było mi jakoś gorąco, ani moment nie marzyłam, żeby zdjąć nawet miałam krótką na przebranie, ale ubrałam w końcu na poprawiny