Też miałam taką wielką nadzieję... A tu rozczarowanieKurde a miałam nadzieję, ze Ci się udało,bo mi te testy też powoluuuutku ciemnialy :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też miałam taką wielką nadzieję... A tu rozczarowanieKurde a miałam nadzieję, ze Ci się udało,bo mi te testy też powoluuuutku ciemnialy :/
Mam nadzieję, że pozytywne zmiany [emoji4] widzisz ja też musiałam zawiesić swoje starania, miło nie było jak sobie uświadomiłam że nie wyszło, ale to nie wyścig szczurów nie teraz to za kilka miesięcy, wszyscy mnie namawiali żeby się starać, ale rozum jednak podpowiada żeby zaczekać dostanę umowę do ręki będę myślała o dziecku, a zostać bez kasy bo chciałam już i teraz nie ma sensu bo ciąża, dziecko, badania, leki kosztują mnóstwo pieniędzy, a nie chciałabym później pluć sobie w brodę, że na prenatalne nie poszłam bo nie było mnie stać np [emoji4] więc głowa do góry i napewno za kilka miesięcy obie pochwalimy się ciążą [emoji4]Teraz juz nie kupuje bo @ sie pewnie dzis rozkreci [emoji6] ale dzięki [emoji6]
No coz to byl moj ostatni cykl na dlugi czas bo mysle ze bedziemy powoli sie badac ale zawiesimy starania do przyszlego roku bo czekaja nas spore zmiany [emoji6]
Kurde glupie te testy [emoji19]
Ale w zeszłym cyklu mialam tak samo na tych testach, na jednym cień na kolejnym juz biało [emoji849]
Mam nadzieje ze to nie biochem...
Cześć,
Dziewczyny a zastanawialiście się nad jedzeniem pyłku pszczelego? Bardzo wplywa na sytymulacje jajników i płodność kobiety i mężczyzny. Pozdrawiam.
Kiedyś piłam ten pyłek z woda ale bardzo mnie brzuch bolał i przestałam. Trzeba na mego uważać. Nie każdy toleruje.
Xx
Ochotę to ja może i mam, ale te bóle właśnie, tragedia !Dziwne to jest! Niby kobieta w okolicach owu ma największą ochotę i seks jest najbardziej przyjemny, a jednak zdarzają się takie bóle... Oczywiście o orgazmie mogłam wczoraj zapomnieć, nie lubię tak bo i ja nie mam prawdziwej satysfakcji i mąż też nie jest zachwycony. Ech trudne to robienie dzieci
Nie mam zapalenia piersi9 lat, gratuluję i dużo miłości życzę [emoji4] wieczór udany? A może to przez zastój pokarmu? Przykro mi [emoji853] który to wasz cykl?
Dziwne to jest! Niby kobieta w okolicach owu ma największą ochotę i seks jest najbardziej przyjemny, a jednak zdarzają się takie bóle... Oczywiście o orgazmie mogłam wczoraj zapomnieć, nie lubię tak bo i ja nie mam prawdziwej satysfakcji i mąż też nie jest zachwycony. Ech trudne to robienie dzieci
Mój przypadek to już chyba większość dziewczyn tutaj zna, taką piękną kreskę miałam i też dupa...Patrz jak te testy działają wkleje ci swój z kwietnia, wedlug mnie ewidentnie druga kreska, oczywiście ja nakręcona, że się udało, a beta negatywna... Zobacz załącznik 883562