reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
U moich dziewczyn jest 6 lat różnicy i jest tragedia... nie mogą się od 10 lat dogadać :(
Moja córcia w grudniu skonczy 9 lat to tez bedzie roznica jak przepasc. ale mala moja bardzo chce rodzenstwo powtarza to na kazdym kroku. wiem tez ze coraz starsza z roku na rok i tez zaczna sie niezgody. moze uda mi sie zajsc w druga ciaze to pozniej szybciej postaram sie o 3cia zeby mialy brzdące towarzystwo bo moja Julianka bedzie zaraz z kolezankami na miasto wybywac szok.

reklama
Hm.. Wkładam tylko na chwilę, ale może rzeczywiście Będę jeszcze z nimi kombinować w przyszłym cyklu.
ja mialam takie testy jak na zdj zalaczonym i zanurzalam je na kilka sekund krócej niz te z domowego laboratorium a tam jest napisane bodjaze 10sek. nie zdarzylo mi sie nigdy takie rozlanie. ale moze byc ze jakas wadliwa seria Ci się trafiła. próbuj :) ja je przeklinalam bo wiecznie taka blada kreska byla uznalam ze są oszukane i nie wychodzą bo w DL wychodzily ciemniejsze... az tu nagle 1 dnia zaskoczyly mnie mocno bo 2 ciemne krechy pokazaly.

Teraz nie robie juz zadnego. mialam 3 odlozone i niech sobie leza. myslalam ze uzyje ale jednak nie.

Załączniki

• 02e63a8a4307a066922e58ae3bd9.jpg
    02e63a8a4307a066922e58ae3bd9.jpg
    118,2 KB · Wyświetleń: 92
Moja córcia w grudniu skonczy 9 lat to tez bedzie roznica jak przepasc. ale mala moja bardzo chce rodzenstwo powtarza to na kazdym kroku. wiem tez ze coraz starsza z roku na rok i tez zaczna sie niezgody. moze uda mi sie zajsc w druga ciaze to pozniej szybciej postaram sie o 3cia zeby mialy brzdące towarzystwo bo moja Julianka bedzie zaraz z kolezankami na miasto wybywac szok.

Myśle ze twoja córcia będzie się opiekować maleństwem! Moja młodsza 10lat tez marzy o maluszku ale co ma być to będzie. Jutro termin @ [emoji22] narazie nic nie czuje. Wczoraj bóle/skurcze pod pępkiem które wieczorem zamieniły się w ból głowy, szyjka nisko i biało-żółty gesty śluz. Dziś nic kompletnie się nie dzieje

Dużo jeszcze z pewnością powie poranna temp.
Bo chyba gdyby spadła jeszcze niżej 36,8 to już raczej nie byłoby sensu jechać.

IMG_6331.JPG

To jest mój udany cykl,
Tak wyglądały testy
IMG_1475.JPG
pierwszy w terminie @
IMG_1516.JPG
dwa tygodnie pózniej [emoji6]

Załączniki

• IMG_6331.JPG
    IMG_6331.JPG
    114 KB · Wyświetleń: 294
  • IMG_1475.JPG
    IMG_1475.JPG
    57,7 KB · Wyświetleń: 293
  • IMG_1516.JPG
    IMG_1516.JPG
    148,7 KB · Wyświetleń: 291
Myśle ze twoja córcia będzie się opiekować maleństwem! Moja młodsza 10lat tez marzy o maluszku ale co ma być to będzie. Jutro termin @ [emoji22] narazie nic nie czuje. Wczoraj bóle/skurcze pod pępkiem które wieczorem zamieniły się w ból głowy, szyjka nisko i biało-żółty gesty śluz. Dziś nic kompletnie się nie dzieje
3mam kciuki oby nie przyszla!
serio dawno nie bylo 2 kresek czas rozpoczac dobrą passę dziewczyny.

Zobacz załącznik 881072
To jest mój udany cykl,
Tak wyglądały testy Zobacz załącznik 881074pierwszy w terminie @Zobacz załącznik 881075dwa tygodnie pózniej [emoji6]
o widzisz czyli kolejna ktora potwierdza regułę 2 kresek 2 tyg po @. wykres tez zwariowany. przy tych wysokich temp nie mialas czasem infekcji?

Moj syn ma juz 4 lata, ja chcialam taka roznice 3-4/5 lat max miedzy dziećmi ale nie wychodzi.. od zawsze nie chciałam zeby miedzy moimi dziecmi byla jakaś wielka roznica wieku a tu pewnie los sobie ze mnie zakpi [emoji849]

Moj syn ma juz 4 lata, ja chcialam taka roznice 3-4/5 lat max miedzy dziećmi ale nie wychodzi.. od zawsze nie chciałam zeby miedzy moimi dziecmi byla jakaś wielka roznica wieku a tu pewnie los sobie ze mnie zakpi [emoji849]

W końcu napewno się uda! Masz już jedno dziecko wiec nie powinnaś długo czekać na kolejna ciąże! Ja daje sobie rok

reklama
Do góry