reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Mój narzeczony robił przy produkcji płytek z cegły - lica. Tam dopiero był pył, ile tego było w aucie, nawet już w domu było czerwono to co musiał mieć w płucach. Na szczęście zrezygnował i czuje się już lepiej. :)
Ja 31 lipca mam miec testy pod kątem astmy alergicznej. Czy ciąża uniemożliwia testy?

reklama
I mam wyniki tarczycy. Wydaje się być wszystko w porządku. :)
IMG_20180712_141427.jpg

Załączniki

• IMG_20180712_141427.jpg
    IMG_20180712_141427.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 815
Dziewczyny które prowadzą ovufriend i pomiary temp. i im się udało zajść: gdzieś wrzucane były wasze wykresy. Tylko ciezko mi znaleźć. Podrzucicie jeszcze raz. Chciałabym popatrzeć jak to z ta temp jest po owu.

Malina a Tobie się już okres spóźnia ?
Teoretycznie ciezko stwierdzic jak ten cykl się zachowa. Wcześniej mialam zawsze cykle do 32 dni max ale nie wiedzalam kiedy jest owu bo tego nie sprawdzałam nie potrzebowalam. W zeszlym cyklu owu 16-17dc Teraz owu byla późno i nie wiem czy @ nie przesunie... Powinnam miec dzisiaj jesli cykl zachowa sie jak zawsze..

Teoretycznie ciezko stwierdzic jak ten cykl się zachowa. Wcześniej mialam zawsze cykle do 32 dni max ale nie wiedzalam kiedy jest owu bo tego nie sprawdzałam nie potrzebowalam. W zeszlym cyklu owu 16-17dc Teraz owu byla późno i nie wiem czy @ nie przesunie... Powinnam miec dzisiaj jesli cykl zachowa sie jak zawsze..
A nie testowałaś dzisiaj? :)

reklama
Dziewczyny które prowadzą ovufriend i pomiary temp. i im się udało zajść: gdzieś wrzucane były wasze wykresy. Tylko ciezko mi znaleźć. Podrzucicie jeszcze raz. Chciałabym popatrzeć jak to z ta temp jest po owu.
To moj ten owocny
Screenshot_2018-06-09-08-36-27.png

Załączniki

• Screenshot_2018-06-09-08-36-27.png
    Screenshot_2018-06-09-08-36-27.png
    81,5 KB · Wyświetleń: 319
Do góry