reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja się martwię, że teraz stres w nowej pracy mi namiesza. Że albo w ogóle będzie ciężko zajść albo, co gorsza, uda się zajść ale nie uda utrzymać. :)
też trochę mnie to martwi, ale myślę że to będzie tylko z początku, na dłuższą metę będę mieć chyba bardziej spokojną robotę, bo z tym dotychczasowym szefem nie szło normalnie żyć :)

reklama
Tak, o te owu wykresy chodziło... ale chyba ta apka jest tylko na androida, bo na iOS nie widzę żadnej, co by się tak nazywała. Pokażcie jak wygląda ikonka

Tak, o te owu wykresy chodziło... ale chyba ta apka jest tylko na androida, bo na iOS nie widzę żadnej, co by się tak nazywała. Pokażcie jak wygląda ikonka
Wydaje mi się że jest tylko na androida [emoji848]
Screenshot_2018-06-25-14-05-19.jpeg

Załączniki

• Screenshot_2018-06-25-14-05-19.jpeg
    Screenshot_2018-06-25-14-05-19.jpeg
    54,6 KB · Wyświetleń: 353
Cześć dziewczyny, u mnie dziś terminowo powinna pojawic się @, ale nie ma jej jeszcze. Straciłam nadzieję chociaż takie miałam pozytywne przeczucia. Ostatni test robiłam 5 dni temu. Wyszedł negatyw. Wiem, że powinnam powtórzyć ale to chyba nie ma sensu tak mnie boli brzuch i cycki że masakra:hmm: jak do jutra @ nie przyjdzie to powtórzę test. :unsure:

reklama
Do góry