reklama
Test z domowego laboratorium też mówi mi że nie ma jeszcze owu ale jest znacznie bardziej czytelny niz te male cienkie paski z allegro. No nic czekam nadal a może sie nie doczekam. Czytalam gdzies że mój ostatni progesteron byl ok gdyby wynik byl od 3 w dol oznacza to że nie bylo owulacji. Pytanie czy ona jest rzeczywiście. . Albo byla i testy z allegro nie pokazały. Liczę ze nasze <3 byly wczas
To mój test owu sprzed 5 min
Załączniki
ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Ja ze względu na zmianę pracy :/
Złożyłam wypowiedzenie więc skutkuje ono z końcem sierpnia i od września zaczynam nową pracę
Tutaj mam 40 km dojazdu w jedną stronę bo się przeprowadziłam więc nie jestem w stanie dojeżdżać bo za daleko, a niestety jeśli zaszlabym w ciążę na wypowiedzeniu to firma nie ma obowiązku mi anulowania wypowiedzenia
Hmmmm.... jestem prawie pewna, ze jeśli masz umowę o prace na czas nieokreślony to nawet jak na okresie wypowiedzenia zajdziesz w ciąże to prwcodawca musi je anulować i Ty tez możesz. Traci ono swoim bieg po prostu
Ale teraz chyba nawet w okresie próbnym na umowie jest się pod ochrona.. Podkreślam Chyba bo nie jestem pewna gdzieś zaslyszalam ale zaraz poczytam w necie.Hmmmm.... jestem prawie pewna, ze jeśli masz umowę o prace na czas nieokreślony to nawet jak na okresie wypowiedzenia zajdziesz w ciąże to prwcodawca musi je anulować i Ty tez możesz. Traci ono swoim bieg po prostu
agrafka07
Test z domowego laboratorium też mówi mi że nie ma jeszcze owu ale jest znacznie bardziej czytelny niz te male cienkie paski z allegro. No nic czekam nadal a może sie nie doczekam. Czytalam gdzies że mój ostatni progesteron byl ok gdyby wynik byl od 3 w dol oznacza to że nie bylo owulacji. Pytanie czy ona jest rzeczywiście. .
Też je właśnie kupiłam! Będę testować za jakąś godzinę. Choć u mnie już raczej po owu. Zawsze używałam tylko domowego laboratorium, pokazują ładne mocne krechy. A który masz dc? Z tego, co pamiętam u Ciebie jest jeszcze wcześnie?..
flor87
W trakcie wypowiedzenia jak zajdziesz w ciaze mozesz je cofnac.. wiem bo sama szukalam takiej informacji niedawno [emoji5]Ja ze względu na zmianę pracy :/
Złożyłam wypowiedzenie więc skutkuje ono z końcem sierpnia i od września zaczynam nową pracę
Tutaj mam 40 km dojazdu w jedną stronę bo się przeprowadziłam więc nie jestem w stanie dojeżdżać bo za daleko, a niestety jeśli zaszlabym w ciążę na wypowiedzeniu to firma nie ma obowiązku mi anulowania wypowiedzenia
paulina1994
Mam umowę na czas nieokreślony, wypowiedzenie składałam Ja za porozumieniem stron (skrócili mi okres wypowiedzenia o jeden miesiąc), ale ja czytałam gdzieś, że w momencie jeśli w chwili składania wypowiedzenia nie byłam świadoma ciąży a już w niej byłam to jak najbardziej pracodawca musi mi anulować wypowiedzenie na moją prośbę, ale jeśli "świadomie" zajde w ciążę np. w drugim miesiącu wypowiedzenia to już to nie działa, a gdzie mogłabym zasięgnąć takiej porady ? [emoji848]Hmmmm.... jestem prawie pewna, ze jeśli masz umowę o prace na czas nieokreślony to nawet jak na okresie wypowiedzenia zajdziesz w ciąże to prwcodawca musi je anulować i Ty tez możesz. Traci ono swoim bieg po prostu
paulina1994
Jeżeli na okresie próbnym kończysz 12 tydzień ciąży tak gdzieś wyczytałam, ale również pewności nie mamAle teraz chyba nawet w okresie próbnym na umowie jest się pod ochrona.. Podkreślam Chyba bo nie jestem pewna gdzieś zaslyszalam ale zaraz poczytam w necie.
reklama
paulina1994
U mnie nawet te z allegro pokazują dwie ładne kreski kiedy teoretycznie pokazywać nie powinny więc różnie z tymi testami owu jestTeż je właśnie kupiłam! Będę testować za jakąś godzinę. Choć u mnie już raczej po owu. Zawsze używałam tylko domowego laboratorium, pokazują ładne mocne krechy. A który masz dc? Z tego, co pamiętam u Ciebie jest jeszcze wcześnie?..