Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale super! GratulacjeMam wyniki! Beta hcg 9.3 a progesteron 114.50
Przy dużym kontraście widać mega delikatna kreskę. Zrób test w niedzielę rano, albo jeszcze dziś zrób betę jeśli jesteś niecierpliwa [emoji4] ale jest nadzieja [emoji4]A ja zatestowalam, biało, mąż mówi ze jak mocno sie wpatrywać to cos tam widac, zerkniecie? Normalnie pinkow nie robię, tylko Nord testy ale taki byl w sklepie to wzięłam iść na betę?Zobacz załącznik 869732 Zobacz załącznik 869733
Od razu mowie ze ja tam nic nie widzę
Oj dobrze ze ci przeszło [emoji4]Cześć dziewczyny. Wczoraj w pracy tak źle się czułam! W głowie mi się kręciło, duszno itp. Myslalam, że zejdę! Na szczęście przeszło późnym popołudniem.
Ale dziś temp. dziwna od razu 36,20 i 4dc. Do testów z owu 10 dni [emoji173]️
@Sliiim, jest krecha jak się patrzy! Beta cudna! Gratuluję! Zakładaj wątek marcówek i czekamy na wysyp [emoji173]️
Ostatnio 31 dni. Dzisiaj wychodzi 27dc. W 17dc miałam pozytywny test owu, w 19dc pecherzyk 24mm już częściowo zapadnięty z jednej strony, więc obstawiam owu 18-19dc
Właśnie też mi się kojarzyło ze tak ja Twoja ciesze się bardzo w sobotę powtarzam betę zobacze ile wzrośnieTo tak jak moja pierwsza była 9.27 [emoji23][emoji23]
A teraz 32 tc [emoji23][emoji23][emoji23]
Gratulacje ;* w końcu się doczekalas [emoji7][emoji7][emoji2][emoji2]
Super gratuluję!Mam wyniki! Beta hcg 9.3 a progesteron 114.50
No powiem Ci ze tez jestem w szoku ze tak przenikaAle Ci mocno przenika beta do moczu, u mnie przy 10 nic juz na testach nie było widac!
Kurczę, no ja tam widzę kreskę chyba bym się przeszła na betę dzisiaj na Twoim miejscu u mnie to raczej było wyobrażenie kreski [emoji23][emoji23] więc po prostu wywaliłam ten dzisiejszy test. Jedyne co się łudze to jeśli wczoraj było zagniezdzenie to dziś mogło jeszcze nie być wystarczająco bety żeby coś wyszło. Pewnie powtórzę sikańca jutro i w niedzielę a w poniedziałek i tak pójdę na betę dla pewności - mam skierowanie więc nic mnie to nie kosztujeDzieki Kati, jesteś niezastapiona!