reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny jakie macie doświadczenia z testami które wykrywają ciążę od poziomu 25mlU/ml ? Wiem, że wszystko zależy od tego kiedy była implantacja zarodka. Ale tak mniej więcej. Nie chce się tego sztywno trzymać. Po prostu kupiłam 3 testy właśnie o takiej czułości i zastanawiam się czy w dniu spodziewanej miesiączki lub dzień przed wyszylyby już 2 kreski. [emoji4]

reklama
Dziewczyny jakie macie doświadczenia z testami które wykrywają ciążę od poziomu 25mlU/ml ? Wiem, że wszystko zależy od tego kiedy była implantacja zarodka. Ale tak mniej więcej. Nie chce się tego sztywno trzymać. Po prostu kupiłam 3 testy właśnie o takiej czułości i zastanawiam się czy w dniu spodziewanej miesiączki lub dzień przed wyszylyby już 2 kreski. [emoji4]
Mi 3 dni przed @ wyszedł cień kreski na tym 10ml

To zależy kiedy zagnieżdżenie było i jak przenika hcg do moczu, bo niektórym słabo i testy nie wychodzą. Ale w terminie miesiączki jest możliwość, że coś już pokaże.

Irena super tu czas potrzebny.wiem czekanie jest najgorsze .ale zobaczysz juz niedlugo swoje malensto na usg.wazne ze beta przyrasta.Dzis mialam usg na wizycie i moja intuicja wygrala od poczatku czulam ze bedzie dziewczynka i dzis lekarz mowil ze na 100% dziewczynka.cale 13 cm szczęścia.milego dnia.
Cudownie ❤️ Mi obojętne czy byłaby dziewczynka, czy chłopiec - byle by było dzieciątko i co najważniejsze zdrowe ❤️

Mi bardzooo słabiutkie wychodziły w dniu spodziewanej @... trzeba było się dobrze przyjrzeć by zobaczyć... wiadomo, ze wiarygodniejsze są 10 ml :)

reklama
Irena, cieszę się, że u Ciebie dobre wieści!
A odnośnie testów, polecacie jakieś o czułości 10? Jakie kupujecie? Chciałbym zamówieć może coś z neta w dobrej cenie bo nie mieszkam w Polsce i tutaj chyba nie ma testów o tak wysokiej czułości. Skoro te z ebay przekłamują wynik to odpadaja, nie chcę się denerwować.

Do góry