reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej! Dzisiaj od rana czuję się trochę ciążowo tudzież okresowo. W środę ma być @. Szczerze to nie mogę się doczekać tego dnia, taki sąd ostateczny. [emoji23]
A tym czasem szykujemy się z narzeczonym do pracy, tak mi się nie chce ale cóż poradzić. [emoji23]
Trzymam kciuki oby @ nie przylazła! Udanego dnia w pracy. Oby czas szybko zleciał :p

reklama
Hej dziewczynki u mnie dziś 22 dc, jeszcze się muszę uzbroić w cierpliwość i zatestuje w czw-pt, Maliina u Ciebie była super widoczna tą kreską, idź na betę ale naprawdę jest duża szansa na sukces ;)

Dziewczyny, kurcze muszę o tum napisać bo jestem jakaś niespokojna. Miałam dzisiaj okropny sen... straszny. Śniło mo się, ze poroniłam i to było takie mega realne [emoji22] a wydarzyło się to w pracy.
Swoją droga, kiedy informować pracodawcę o ciąży? Chociaż ja mam trochę ‚problem’ ponieważ 2 tyg. temu dostałam awans, tak z nienacka i teraz pewnie pomyślą sobie o mnie same okropności... ehh... ten sen mnie jakos pesymistycznie nastawił.. nie wiem jak ja do poniedziałku i powtórki bety wytrzymam.. tum bardziej, ze tem ni dzisiaj trochę w dół poszła..
Nie martw się Kochana! Po pierwsze sny się interpretuje na odwrót - czyli będzie wszystko dobrze!!! Nie możesz tak myśleć. A w pracy tez będzie ok, nie ma co się zadręczać, fasolka potrzebuje teraz spokoju :-) :) może poczekaj jeszcze chwilke zanim powiesz pracodawcy (o ile Ci na to pozwoli samopoczucie) żebyś Ty była pewna, ze wszystko jest wporządku, a Twój szef powinien być wyrozumiały, pewnie nie Ty pierwsza i nie ostatnia w takiej sytuacji :rolleyes2::wink:

Mi jest w ogóle dziwnie wieczorami tak od czwartku czuje się słabo. Najbardziej wieczorami, nie mogę się podnieść z łóżka, mam straszne zawroty głowy i do tego tak mi troche niedobrze przez to. Nie mogę ustać na nogach tak się słabo czuje. Jakbym była co najmniej odwodniona i nie jadła..;o ssie mnie ciągle w żołądku, ale jak zjem to robi mi się niedobrze

To już niedlugo;) choć z drugiej strony wiecznosc;) trzymam kciuki:tak: a jak tam dzisiaj samopoczucie??
Dzięki kochana :* A powiem Ci,ze ja nie chce wsluchiwac się w swoje ciało i szukać objawów żeby potem się nie rozczarować:) Podchodzę do tego na spokojnie narazie. Jedyne o czym mogę powoedziec to, ze kluja mnie co jakiś czas jajniki a nigdy tak nie bylo (albo nie zauważyłam tego). I w nocy miałam pojedynczy ból jak na okres a mnie nigdy przed okresem brzuch nie boli taka jestem szczesciara hehe :D no i cycki zaczynają boleć ale to akurat u mnie przed @ normalka :) Miłego dnia kochana !

reklama
Kamila pewnie, napisz coś o sobie :)
Hej [emoji255]

Spróbuje was poczytać wieczorem zeby miec jakies rozeznanie kto co i jak [emoji4] jestem na tym forum totalnie nowa wiec dopiero ogarniam co i jak [emoji57]

Hhmm o sobie [emoji57] mam 22lata, jestem mama 4letniego synka, staramy sie z tz 9cykl o rodzeństwo dla młodego, wlasnie czekam na @ (albo raczej jej brak[emoji6]) bo ma byc we wtorek [emoji6]

Do góry