reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Boje się, że wciąż sobie wkręcam. Już raz mnie test oszukał (chyba bobotest) pokazał II kreskę, a ciąży nie było.
Teraz mam te z Allegro i nigdy, nawet po czasie nie było żadnego cienia.. Chyba jutro z rana zrobię jeszcze jeden :p
Ojej boje sie ze trafilam na to samo oszustwo :( nakrecam sie

reklama
Gratuluję komu się udało, za resztę trzymam kciuki. U mnie @ nadal brak czekam dalej i nie wiem kiedy się uda w końcu, jestem w szoku że udaje się nawet komuś 3 dni przed owu, my już próbowaliśmy co dwa dni i codziennie i nadal nic..... Może męża na badania trzeba wysłać? Narazie zapisałam się do ginekologa endokrynolog uwaga na..... 14 sierpnia:szok: więc czekam do wizyty a starania odpuszczam przynajmniej na tyle żeby o nich nie myśleć
Ja tez juz myslalam zeby mojego na badania wyslac nawet sama chcialam droznosc zrobic a tu ni z tad ni z owad bach i jest

Gratuluję komu się udało, za resztę trzymam kciuki. U mnie @ nadal brak czekam dalej i nie wiem kiedy się uda w końcu, jestem w szoku że udaje się nawet komuś 3 dni przed owu, my już próbowaliśmy co dwa dni i codziennie i nadal nic..... Może męża na badania trzeba wysłać? Narazie zapisałam się do ginekologa endokrynolog uwaga na..... 14 sierpnia:szok: więc czekam do wizyty a starania odpuszczam przynajmniej na tyle żeby o nich nie myśleć
Nooo, nie wiem od czego to zalezy, ja w tym mcu tak: ale czy coś z tego będzie? Trudno powiedzieć, jak narazie cisza spokój w organizmie :nerd:

Załączniki

• 8BD202AB-C552-4F78-AEA7-BF59B0A3A410.png
    8BD202AB-C552-4F78-AEA7-BF59B0A3A410.png
    166,4 KB · Wyświetleń: 154
@Baffi26 ja 14 sierpnia mam wizytę u endokrynologa a męża na badania wyślę we wrześniu jeśli do tego czasu się nie uda. Teraz te dwa miesiące staram się podejść na luzie choć nie wiem czy mi się to uda.... Coś czuję że nie dane nam jest mieć dziecko....

Nooo, nie wiem od czego to zalezy, ja w tym mcu tak: ale czy coś z tego będzie? Trudno powiedzieć, jak narazie cisza spokój w organizmie :nerd:
Jednym wystarczy raz a innym 200 razy :errr: nie myslakam, ze będzie tak ciężko... zawsze zdrowa, nie pije, nie pale i takie trudności eh

reklama
@IrenaX też nie przypuszczałam że będzie tak ciężko, a jeszcze ja nie potrafię nie myśleć o dziecku w każdej wolnej chwili pojawia się w myśli i to wyobrażenie jak fajnie byłoby pójść na spacer z małżeństwem albo jak będzie wyglądał jego pokoik..... Nie potrafię wymazać tego z myśli za bardzo go pragnę i za długo już czekam....

Do góry