ForgetMeeNot
Fanka BB :)
@KatiNails, @jagoda87 dziękuje dziewczyny. Uspokoiłyscie mnie [emoji8] nigdy nic takiego mi się nie śniło, a do tego było to takie realne...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W ciąży nie dość że sny są realne, to jeszcze koszmary najczęściej :/ i potem człowiek cały dzień struty chodzi :/@KatiNails, @jahoda87 dziękuje dziewczyny. Uspokoiłyscie mnie [emoji8] nigdy nic takiego mi się nie śniło, a do tego było to takie realne...
U mnie byloby chorobowe od razu. Moja praca nie pozwala ciężarnej czuc sie bezpiecznie.
Tak test z tej samej firmy. Kupiłam 10szt na allegro.
Z taka radością szłam go robić licząc ze bedzie krecha ladna. Dlaczego wczoraj wyszedl pozytyw a dzis nie?
Czyli nie wszystko stracone?Powiem Ci, ze jeśli chodzi o testy z Allegro to kreska była, a w zasadzie cień cienia kreski w 8dc, w 9dc coen, w 10 nic a dopiero dzis w 11 wyraźna kreska ale te jasna. Mi jako piętrzą wyraźna kreska w 9po pokazał teatrze rossmana Check&Go.. trzymam kciuki za Ciebie
Trzeba wierzyć, że będzie dobrze, choć rozumiem Twój lęk. Na szczęście to tylko sen. Postaraj się nie denerwować żeby fasoli nie stresować. Lubie weekendy ale niech czas szybko minie żebyś w poniedziałek mogła zobaczyć piękny przyrost betyDziewczyny, kurcze muszę o tum napisać bo jestem jakaś niespokojna. Miałam dzisiaj okropny sen... straszny. Śniło mo się, ze poroniłam i to było takie mega realnea wydarzyło się to w pracy.
Swoją droga, kiedy informować pracodawcę o ciąży? Chociaż ja mam trochę ‚problem’ ponieważ 2 tyg. temu dostałam awans, tak z nienacka i teraz pewnie pomyślą sobie o mnie same okropności... ehh... ten sen mnie jakos pesymistycznie nastawił.. nie wiem jak ja do poniedziałku i powtórki bety wytrzymam.. tum bardziej, ze tem ni dzisiaj trochę w dół poszła..
Nie stresuj się kochana. Leć w poniedzialek na betę i będzie wiadomo.Trzymam kciuki żeby był piękny wynik! A te testy to nie raz tu pokazały, że tylko stres napędzają ...Powtorzylam test minelo juz nawet 5min i negatywny. Takze w poniedzialek pojde zrobic bete nie bede sie testami stresowac.
Ja miałam wszystkie pozytywne a dwa testy np pokazywały wynik negatywny. Także test testowi nie równy.Czyli nie wszystko stracone?
Mialam sie nie nakręcac a juz zdazylam sie zalamac.
Co do snów to racja sa koszmarne.
Śniły mi sie ciagle pierdoly ze w nocy budzilam sie spocona i az dyszalam. Im blizej porodu tym snily sie same porody te ze szczesliwym finałem i te tragiczne.
Oczywiście pisze to o testach robionych z różnych firm. Bo jeśli chcesz sprawdzać czy kraska ciemnieje to testem tym samym tej samej firmy żeby były miarodajne.Ja miałam wszystkie pozytywne a dwa testy np pokazywały wynik negatywny. Także test testowi nie równy.
Możesz spróbować urospetu w tabletkach. To ziołwy preparat. Możesz do tego herbate żurawinową, lub gotowe mieszanki jak np urosan, duże ilości witaminy C. ALE powiem Ci szczerze, jezeli juz coś Cie łapie, a z tego co wiem w ciazy jeszcze nie jesteś, to zrób kuracje furaginą, bo lepsza furagina, niż niedoleczone zakażenie bakteryjne "domowymi" czy natutalnymi sposobami. Jesli nie doleczysz, a za miesiac bedziesz w ciazy, to bedzie wiekszy problem, uwierz mi.@Dagaa11 potrzebuję konsultacji w sprawie leków na układ moczowy. Wyczytałam że furaginum nie jest polecana kobietom które się starają o dziecko, a mnie znowu łapie. Co innego mogę sobie kupić?