Klauduśka23
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok, dzięki tak zrobię.Możesz spróbować urospetu w tabletkach. To ziołwy preparat. Możesz do tego herbate żurawinową, lub gotowe mieszanki jak np urosan, duże ilości witaminy C. ALE powiem Ci szczerze, jezeli juz coś Cie łapie, a z tego co wiem w ciazy jeszcze nie jesteś, to zrób kuracje furaginą, bo lepsza furagina, niż niedoleczone zakażenie bakteryjne "domowymi" czy natutalnymi sposobami. Jesli nie doleczysz, a za miesiac bedziesz w ciazy, to bedzie wiekszy problem, uwierz mi.
Dziewczyny, proszę oceńcie ... Może sama sobie wkręcam, ze coś tam widzę Mąż twierdzi, ze nic tam nie ma, a mi się jednak wydaje ze jest [emoji23][emoji23]MZobacz załącznik 863081
Hmmmm... no powiem Ci, ze ja coś tam widzę [emoji846]
Ja niestety nie widzę [emoji52]Dziewczyny, proszę oceńcie ... Może sama sobie wkręcam, ze coś tam widzę [emoji14] Mąż twierdzi, ze nic tam nie ma, a mi się jednak wydaje ze jest [emoji23][emoji23]MZobacz załącznik 863081
Ja niestety nie widzę [emoji52]
Ktory u Ciebie dc?
Dziewczyny, proszę oceńcie ... Może sama sobie wkręcam, ze coś tam widzę Mąż twierdzi, ze nic tam nie ma, a mi się jednak wydaje ze jest [emoji23][emoji23]MZobacz załącznik 863081
Ja tam jakiś cień cienia widzę [emoji6]
Skoro masz cykle okolo 30dniowe to ja bym na twoim miejscu jeszcze poczekala [emoji6]26dc. Cykle mam tak ok. 30-31 dni. Wiec chyba z następnym testem poczekam do środy-czwartku.
Ale od wczoraj i dzis boli mnie prawy jajnik, dlatego z ciekawości zrobiłam test