Jotka_
Fanka BB :)
O jezu to juz 5dzien! To ja za 5 dbi juz bede mogla zerknac co tam jak tam... jeeeeeeeju jak ten czas leciWitam! U mnie dzis 5dc. Wlasnie robie obiadek i wpadlam zyczyc milego dnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jezu to juz 5dzien! To ja za 5 dbi juz bede mogla zerknac co tam jak tam... jeeeeeeeju jak ten czas leciWitam! U mnie dzis 5dc. Wlasnie robie obiadek i wpadlam zyczyc milego dnia
U mnie ostatnio wysyp kolezanek ktore termin maja na wrzesien /pazdziernik... no szlak mnie trafia strasznie jak sobie pomysle ze gdyby nie biochemiczna moglabym sie cieszyc razem z nimi... peawda jest taka że fajnie, ze sa w ciąży, świetnie niech beda zdeowe zieciaczki, ale wcale sie z tego nie ciesze, bo moje dziecko odeszlo zanim jeszcze zdazylam o nim pomuslec jaknie o dziecku .. najbardziej boli gdymnie ktoraz zada pytaniesobie "a kiedy u was nastepne" mam ochote zacisnac jej rece na szyi, ale nie moge, bo ona przeciez w ciąży. No patowa sytuacja powiem =)Dziewczyny owulacyjne, owocnych starań życzę [emoji4]
Dziś z kolei ja mam podły humor. U mnie w pracy jest baby boom i każda dziewczyna opowiada o objawach. Już mam ochotę powiedzieć że g.... mnie to obchodzi a przecież jednak cieszę się ich szczęściem...
Niunia, moze wlasnie za bardzo. =(Aaaa u mnie też w pracy znajoma właśnie poszła na l4-ciąża nieplanowana a ja tak bardzo planuje
No i czekam na te Twoje wiesci niecierpliwie Ja w sumie za 4 lub 5 dni zaczne dopiero robic testy owu.O jezu to juz 5dzien! To ja za 5 dbi juz bede mogla zerknac co tam jak tam... jeeeeeeeju jak ten czas leci
Kochana nie no narazie nie mam jeszcze takiego bzika ale fakt, ze chciałoby się bardzo ja dopiero drugi cykl.staran więc raczej jestem swiezak i mam nadzieję,ze na tym zakończymy buźki :*Niunia, moze wlasnie za bardzo. =(
Oby poszło jak najszybciej, żebyś nie zdążyła zacząć schizować [emoji4]Kochana nie no narazie nie mam jeszcze takiego bzika ale fakt, ze chciałoby się bardzo ja dopiero drugi cykl.staran więc raczej jestem swiezak i mam nadzieję,ze na tym zakończymy buźki :*
Dziewczyny polecaly z domowego laboratorium. Ja w tym cyklu tez 1 raz bede je robicDziewczyny jak wy robicie testy owulacyjne? I czy macie jakies konkretne sprawdzone? Może ja cos zle robie i mi nie wychodza. Poraz pierwszy z nich korzystałam. Mam wrazenie ze mimo wszystko jestem przed owulacja a mam 17dc. Zaczyna sie dopiero śluz, i jak juz tak piszecie o nim to ja pozatym na papierze czesto właśnie mam na wkladce i to mnostwo. Smieje sie zawsze do męża że poplynelam.
Ja uzywalam facelle z rossmanna.Dziewczyny polecaly z domowego laboratorium. Ja w tym cyklu tez 1 raz bede je robic