Kasienka3b
Fanka BB :)
Ja te z domowego laboratorium w aptece kupowalam. A jak dlugie cykle masz przewaznie?Ja uzywalam facelle z rossmanna.
Musze poszukac czy u mnie takie w ogole znajde.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja te z domowego laboratorium w aptece kupowalam. A jak dlugie cykle masz przewaznie?Ja uzywalam facelle z rossmanna.
W rosmanie sa tez z domowego laboratorium tylko w innej paczce i po 7sztukJa uzywalam facelle z rossmanna.
Mam nadzieje, ogólnie to śluz mam, ale metny i nie rozciągliwy biore wiesiołka 3 cykl, ale poprawy nie widze mnie cały czas to zastanawia, ze nie jest taki jak być powinien szczerze to nie wiem o co tu chodziWiesz co ja Ci powiem jak już tu gadamy tak prywatnie,ze ja go poprostu widzę w WC na papierze hehe. W pozostałe dni jest sucho a teraz wilgotno. Ale może to,ze to nie czujesz to nie znaczy,ze go nie masz Jak będę wyniki nasienia to będziecie dużo mądrzejsi. A ile się już staracie?
U mnie po wiesiolku byl jak wodaMam nadzieje, ogólnie to śluz mam, ale metny i nie rozciągliwy biore wiesiołka 3 cykl, ale poprawy nie widze mnie cały czas to zastanawia, ze nie jest taki jak być powinien szczerze to nie wiem o co tu chodzi
A staramy się już 1,5 roku w życiu bym nie pomyślała ze to tyle bd trwałoWiesz co ja Ci powiem jak już tu gadamy tak prywatnie,ze ja go poprostu widzę w WC na papierze hehe. W pozostałe dni jest sucho a teraz wilgotno. Ale może to,ze to nie czujesz to nie znaczy,ze go nie masz Jak będę wyniki nasienia to będziecie dużo mądrzejsi. A ile się już staracie?
Czyli rozumiem, ze nie pomógł... masz może jakiś inny sprawdzony sposób na śluz? Jakieś suplementy czy coś ?U mnie po wiesiolku byl jak woda