reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny owulacyjne, owocnych starań życzę [emoji4]

Dziś z kolei ja mam podły humor. U mnie w pracy jest baby boom i każda dziewczyna opowiada o objawach. Już mam ochotę powiedzieć że g.... mnie to obchodzi a przecież jednak cieszę się ich szczęściem...
U mnie ostatnio wysyp kolezanek ktore termin maja na wrzesien /pazdziernik... no szlak mnie trafia strasznie jak sobie pomysle ze gdyby nie biochemiczna moglabym sie cieszyc razem z nimi... peawda jest taka że fajnie, ze sa w ciąży, świetnie niech beda zdeowe zieciaczki, ale wcale sie z tego nie ciesze, bo moje dziecko odeszlo zanim jeszcze zdazylam o nim pomuslec jaknie o dziecku .. najbardziej boli gdymnie ktoraz zada pytaniesobie "a kiedy u was nastepne" mam ochote zacisnac jej rece na szyi, ale nie moge, bo ona przeciez w ciąży. No patowa sytuacja powiem =)

Ale zeby nie było. Kazdej zaciazonej gratuluję i mocno trzymam kciuki za zdrowe, donoszone dzieciaczki. =)

Dziewczyny jak wy robicie testy owulacyjne? I czy macie jakies konkretne sprawdzone? Może ja cos zle robie i mi nie wychodza. Poraz pierwszy z nich korzystałam. Mam wrazenie ze mimo wszystko jestem przed owulacja a mam 17dc. Zaczyna sie dopiero śluz, i jak juz tak piszecie o nim to ja pozatym na papierze czesto właśnie mam na wkladce i to mnostwo. Smieje sie zawsze do męża że poplynelam.

Dziewczyny jak wy robicie testy owulacyjne? I czy macie jakies konkretne sprawdzone? Może ja cos zle robie i mi nie wychodza. Poraz pierwszy z nich korzystałam. Mam wrazenie ze mimo wszystko jestem przed owulacja a mam 17dc. Zaczyna sie dopiero śluz, i jak juz tak piszecie o nim to ja pozatym na papierze czesto właśnie mam na wkladce i to mnostwo. Smieje sie zawsze do męża że poplynelam.
Dziewczyny polecaly z domowego laboratorium. Ja w tym cyklu tez 1 raz bede je robic:)

Załączniki

• received_1927540290629506.jpeg
    received_1927540290629506.jpeg
    52,3 KB · Wyświetleń: 87
reklama
Do góry