reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A staramy się już 1,5 roku 8-) w życiu bym nie pomyślała ze to tyle bd trwało :baffled:
nie martw się ja się starałam wsumie 4 lata potem przerwa bo miałam operacje ginekologiczna i teraz tez się staraliśmy 8 miesięcy i w tym cyklu zobaczyłam 2 kreseczki w tym samym dniu co zaczelam prace:)

reklama
nie martw się ja się starałam wsumie 4 lata potem przerwa bo miałam operacje ginekologiczna i teraz tez się staraliśmy 8 miesięcy i w tym cyklu zobaczyłam 2 kreseczki w tym samym dniu co zaczelam prace:)
O kurczę tyle to bym nie chciała czekac :( ale podziwiam, ze bylas cierpliwa tyle czasu i bardzo się ciesze, ze Tobie się udało :-) :) mi pozostaje działać dalej i czekac :happy2:

Baffi26 - a brałaś jakieś suplementy, leki czy coś ?

Dziewczyny jak wy robicie testy owulacyjne? I czy macie jakies konkretne sprawdzone? Może ja cos zle robie i mi nie wychodza. Poraz pierwszy z nich korzystałam. Mam wrazenie ze mimo wszystko jestem przed owulacja a mam 17dc. Zaczyna sie dopiero śluz, i jak juz tak piszecie o nim to ja pozatym na papierze czesto właśnie mam na wkladce i to mnostwo. Smieje sie zawsze do męża że poplynelam.
Ja kupuje na Allegro 50szt owu w gratisie 5 testów ciążowych, jakieś 17zl, co prawda sprawdzają się, ale ciąży brak

Baffi26 - a brałaś jakieś suplementy, leki czy coś ?
tak ale jakies 3 miesiące temu odstawiłam wszystko bo stwierdziłam ze soro dalej nic to nie będę się faszerowaw dodatku mój maz był teraz miesiąc na antybiotyku bo zlapal bolerioze przez leszcza wiec tym bardziej myslalam ze nie ma szans a tu proszę NIESPODZIANKA

reklama
Do góry