reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja jadę na betę, ale nie wiem czy nie na przysłowiowe wywolanie @ niestety.... Jestem 3 dni przed @ i temperatura spadła na łeb na szyję.... I to nie jest niestety raczej żaden spadek implantacyjny. No cóż, wczorajsze przeczucia może były tylko życzeniowe....
Będę trzymać mocno kciuki za wysoka betę! :)

reklama
Witam w 25 dc, zostały jeszcze 4 dni do @ wczoraj mnie pokusilo i zrobiłam test, oczywiście biel. Łudze się ze jeszcze za wcześnie :) temperatura 36.9. Dzisiaj idę do ginekologa , bo chyba jakieś zapalenie do mnie zawitało :growl: mam nadzieje , że szybko się je wyleczy..
Za wcześnie [emoji6] Może gin coś tam wyczuje [emoji16]

Ja jadę na betę, ale nie wiem czy nie na przysłowiowe wywolanie @ niestety.... Jestem 3 dni przed @ i temperatura spadła na łeb na szyję.... I to nie jest niestety raczej żaden spadek implantacyjny. No cóż, wczorajsze przeczucia może były tylko życzeniowe....
Zrobisz betę, będzie jasność. Najgorsza jest niepewność. [emoji6]

Ja chyba sobie też wywołałam, bo już dziś pobolewają mnie piersi [emoji6]

Cześć dziewczyny, dawno mnie tu nie było aleee...miałam ślub w sobotę i wiecie jakie to w prZygotowaniach. W piątek 18.05. Miałam owulacje, bynajmniej tak wskazywał mój kalendarzyk. Oczywiście o dzidzie tego dnia się postaralismy ale zobaczymy jak to będzie. Stes mialam przeogromny a to raczej nie wplywa korzystnie. Lecz nadzieja ciągle jest. :)

Ja juz po wizycie ginekolog przepisała mi maść i tabletki na 10 dni . Pocieszyla mnie mówiac ze infekcje są częste na początku ciąży wiec jest nadzieja!

Kto jutro testuje, betuje? Ja mam betę wykupiona, ale nie wiem czy jest sens iść bo czuje sie bardzo okresowo, pobolewa mnie juz delikatnie. Wiec resztki nadziei prysły :(
I mam pytanie - może mi któraś z dziewczyn po stracie odpowie: Czy przy zdrowej i straconej ciąży czułyście to samo? Ja co cykl doszukuje sie tamtych odczuć, zwłaszcza charakterystycznego "rozciągania", zupełnie innego odczucia niż skurcze na @, ale tamta ciążę straciłam, nie wiem może z zagnieżdżeniem byl właśnie problem, bo takie bole trwały dość długo i nie wiem czy to uczucie bylo dobre czy zle. Stracona i zdrowa ciąża zaczynały sie u Was takimi samymi objawami?
W tym cyklu wiem juz ze @ przyjdzie, jeśli zrobię betę to tylko na "wywołanie" okresu...
To ja moge Ci opisac, jak sie czulam w obu ciazach, ale nie bierz tego jako wyznacznik :*
W pierwszej, donoszonej ciazy od dnia pozytywnego testu mialam takie bóle rozciaganych wiazadel, ze naprawdę nie mialam pojęcia, czy juz jechac do szpitala. Potem trochę zelzaly i trwaly jeszcze dobre kilka, kilkanaście dni.

W drugiej, nieudanej ciazy tez mialam z poczatku delikatne rozciagania, mialam tez tak ze mnie bardziej przy jajnikach zaklulo, ale mysle ze to normalne. To co bylo niepokojace to biegunka co kilka dni, potwornie zle samopoczucie- nie miałam sily wstac z lozka, i ze w 8 tygodniu przestaly mnie boleć piersi. Choc wtedy nie zwrocilam uwagi.

reklama
Do góry