reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hmm nie pocieszę Cię, ale testy i śluz nie są niestety gwarancją że owu na pewno będzie/była. Ale było tu parę przypadków, kiedy lekarz twierdził że owulacji nie było, a skończyło się jednak ciążą w tym cyklu, więc ja bym nie traciła nadziei.
Lepiej się nastawić, że nic z tego a potem się mocno zdziwić [emoji4]

reklama
@Jotka_Szczotka o usmiech prosze w avatarze:)
Hej dziewczyny mam wyniki bety wyszla 59 ale nie wiem jak to zinterpretowac bo norma 4 -5 tydzien to 1500 23000 a wedlug om to 4 tydzien pomocy
Beta potwierdzila ciaze wiec sie ciesz a nie przejmuj sie wynikiem tylko wazne by rosla:)
A ja po wizycie u gin (14dc) no i niestety pęcherzyk 9mm, czyli nici z tego cyklu :-( aleeee... Dostałam Clostilbegyt bo jak to gin stwierdził "szkoda tracić czas skoro te uparte pęcherzyki nie chcą rosnąć" a to w sumie dopiero trzeci cykl, no i oczywiście będziemy monitorować. Na początek 1x1 tab.od 5-10 dnia cyklu i w razie co będziemy zwiększać dawkę no i duphaston do tego i jodid, Także teraz czekamy na nowy cykl i trzymać kciukasy żeby clo zadziałało :-) clo i jodid chyba się że sobą nie "gryzą"? :-( chyba z tej podniety zapomniałam zapytać
Fajnie ze tak doktorek reaguje i dziala. 3 mam kciuki za Ciebie✊✊
Mądry chłopczyk :) ile lat ma synek? :happy2:
W kwietniu skonczyl 6 latek:)
Witam w 25 dc, zostały jeszcze 4 dni do @ wczoraj mnie pokusilo i zrobiłam test, oczywiście biel. Łudze się ze jeszcze za wcześnie :) temperatura 36.9. Dzisiaj idę do ginekologa , bo chyba jakieś zapalenie do mnie zawitało :growl: mam nadzieje , że szybko się je wyleczy..
Napewno jeszcze za wczesnie;)
Ja jadę na betę, ale nie wiem czy nie na przysłowiowe wywolanie @ niestety.... Jestem 3 dni przed @ i temperatura spadła na łeb na szyję.... I to nie jest niestety raczej żaden spadek implantacyjny. No cóż, wczorajsze przeczucia może były tylko życzeniowe....
Mimo wszystko 3 mam kciuki by beta byla na plus:)

Cześć dziewczyny, dawno mnie tu nie było aleee...miałam ślub w sobotę i wiecie jakie to w prZygotowaniach. W piątek 18.05. Miałam owulacje, bynajmniej tak wskazywał mój kalendarzyk. Oczywiście o dzidzie tego dnia się postaralismy ale zobaczymy jak to będzie. Stes mialam przeogromny a to raczej nie wplywa korzystnie. Lecz nadzieja ciągle jest. :)
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia:)

W ogóle najpierw powinnam się przywitac na nowo, bylam tu jakoś od stycznia do marca, bo potem na krótko przeszlam do mam grudniowych :( Jeszcze sie nie staramy, ale wyczekujemy na zielone swiatlo z niecierpliwością i nastawieniem, ze tym razem sie uda. I tym razem do lekarza bedziemy chodzic do kliniki nieplodnosci.
Zycze bys szybko dostala zielone swiatlo.

@Jotka_Szczotka o usmiech prosze w avatarze:)

Beta potwierdzila ciaze wiec sie ciesz a nie przejmuj sie wynikiem tylko wazne by rosla:)

Fajnie ze tak doktorek reaguje i dziala. 3 mam kciuki za Ciebie✊✊

W kwietniu skonczyl 6 latek:)

Napewno jeszcze za wczesnie;)

Mimo wszystko 3 mam kciuki by beta byla na plus:)
Niunia, moze za jakis czas i usmiech sie pojawi. Dużo smutku, prawda?

reklama
@ForgetMeeNot jeszcze nie wiem ... Dopiero jadę z pracy do domu i będziemy sprawdzać z mężem:) chociaż po tym spadku temperatury to będę bardzo zaskoczona gdyby coś z tego bylo;) miałam moment w pracy że myślałam żeby sprawdzić sama, ale potem stwierdziłam, że wolę być jednak z mężem no i nie w pracy ze względu na emocje, bo czy będzie pozytyw czy negatyw to emocje będą... Po 20 dam znać wam dziewczyny:)

Do góry