reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny moj syn dzis mnie zaskoczyl...przyszedl z przedszkola i dalam mu obiadek i wlaczylismy tv jak jedlismy. Akurat lecial szital na tvn i byla akcja jak lekarka robila usg kobiecie i gratulowala jej ciazy choc pacjetka z dziecka nie bardzo byla zadowolona. A cala sytuacje moj syn skomentowal tak: patrz mamo ta pani niechce miec dziecka a jest w ciazy a ty z tata tak bardzo chcecie miec dziecko a nie mozecie.
No poprostu jestem w szoku...
Mądry chłopczyk :) ile lat ma synek? :happy2:

Mam wyniki. Wrzucę fotki. Dzisiaj jestem w 16dc, wg testów owu i z tego jak się czuję i wszystko wskazuje na to, że owu miałam wczoraj. Cieszę się, że w normie :) :) :) ale FT3 w górnej granicy normy i prolaktyna mimo brania Bromergonu dalej na górce..
Zobacz załącznik 859715 Zobacz załącznik 859716 Zobacz załącznik 859717
Ja przy pierwszym badaniu (jakos 20 któryś dc) prolaktyny miałam podwyższona, drugim razem jak robiłam (zaraz po @) już w normie. Pani gin. powiedziała mi ze to mogło być spowodowane stresem. Nie brałam na to ani tabletek ani nic.

Byłam jednak on nie widzi problemu a badań żadnych też nie zlecił do tej pory... Prolaktyne zbadalam na własną rękę wyszła za wysoka prawie 28 a norma w tym lab jest do 25 a dla niego to w normie.... Ale czekam na grafik na czerwiec i zapisuje się do innego gin na wizytę razem z usg :tak:
Ja podobnie niby wszystko ok, a zajsc nie mogę :/ i to już 1,5 roku, z drugiej strony staranie nie są tak intensywne, ale i tak nie wierze ze ani razu nie trafiliśmy w te dni... ( a niby plemniki mogą przetrwać ) No chyba ze słabe nasienie ma mój Pan:( ale narazie nie mamy jak tego sprawdzić

to kciuki za szybkie rozpoczęcie kolejnego cyklu, oczywiście owocnego i pozytywnego :) Tak w ogóle to super, że szybko reaguje a nie każe czekać 12 miesięcy, gdzie jak mówią o jakimś problemie można zacząć mówić po 12 nieudanych cyklach...
ja teraz też łykam jodid plus bromergon i wyniki mi się poprawiły.

tak sobie właśnie powtarzam :) oby moja radość nie spadła na podłogę w piątek po wizycie i endo :) :) zobaczymy

dziewczyny mają rację, najważniejszy jest przyrost, aleeee......jest przecież ładny pozytywny wynik także gratulacje :)

oby :) ważne, że te tarczycowe hormony łapią się w normach, chociaż myślę, że do FT3 można się czepic...ale....zobaczymy :) a Ty jutro Kochaniutka lecisz na betę :) Trzyma kciuki i nie puszczam :)

wiesz, czasem jest tak że badnia, lekarze i wyniki swoje a natura swoje :) :) ja też miałabym nadzieję, myślę, że jak każda z nas :) :) także nie nastawiaj się na nie :)
No u mnie tak jest, ze miałam 3 cykle z rzędu monitorowane i za każdy razem ładny duzy pęcherzyk, pękać tez pękał to o co tu chodzi ze zajsc nie można ;( nie miałam zapisanych żadnych wspomagaczy, na własna rękę biore kwas i wiesiołka, wspomagam się tez żelem conceive od 2 cykli ... Zobaczymy :wink:

dzień dobry moje drogie u mnie ok zadnych boli w podbrzuszu nie czuje nie mam innych dolegliwości poza tym ze rozpiera mnie energia:) choć wczoraj na wieczor zrobilo mi się niedobrze przez chwile :) w poniedziałek wizyta puki co wolno mi pracować wiec nie jest zle jutro powtoze bete zobaczymy co wyjdzie

U mnie dziś 13dc, robiłam wczoraj owulacyjny i negatywny. Mimo to dziś biorę męża w przysłowiowe krzaki, bo szkoda odpuszczać szansy :D

Witam w 25 dc, zostały jeszcze 4 dni do @ wczoraj mnie pokusilo i zrobiłam test, oczywiście biel. Łudze się ze jeszcze za wcześnie :) temperatura 36.9. Dzisiaj idę do ginekologa , bo chyba jakieś zapalenie do mnie zawitało :growl: mam nadzieje , że szybko się je wyleczy..

Ja jadę na betę, ale nie wiem czy nie na przysłowiowe wywolanie @ niestety.... Jestem 3 dni przed @ i temperatura spadła na łeb na szyję.... I to nie jest niestety raczej żaden spadek implantacyjny. No cóż, wczorajsze przeczucia może były tylko życzeniowe....

reklama
Witam się przedpiatkowo. Mamy dzis piekne sloncee i wszystkim na dniach testujacym życzę ujrzenia dwoch krech.

Caly wczorajszy dzien czułam kłucie w podbrzyszy a dzis juz lajcik. Noc nie czuje =)

Do góry