IrenaX
Fanka BB :)
W weekend jak to dziewczyny piszą „serduszkowanie „Owu sie zbliza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W weekend jak to dziewczyny piszą „serduszkowanie „Owu sie zbliza
Mądry chłopczyk ile lat ma synek?Dziewczyny moj syn dzis mnie zaskoczyl...przyszedl z przedszkola i dalam mu obiadek i wlaczylismy tv jak jedlismy. Akurat lecial szital na tvn i byla akcja jak lekarka robila usg kobiecie i gratulowala jej ciazy choc pacjetka z dziecka nie bardzo byla zadowolona. A cala sytuacje moj syn skomentowal tak: patrz mamo ta pani niechce miec dziecka a jest w ciazy a ty z tata tak bardzo chcecie miec dziecko a nie mozecie.
No poprostu jestem w szoku...
Ja przy pierwszym badaniu (jakos 20 któryś dc) prolaktyny miałam podwyższona, drugim razem jak robiłam (zaraz po @) już w normie. Pani gin. powiedziała mi ze to mogło być spowodowane stresem. Nie brałam na to ani tabletek ani nic.Mam wyniki. Wrzucę fotki. Dzisiaj jestem w 16dc, wg testów owu i z tego jak się czuję i wszystko wskazuje na to, że owu miałam wczoraj. Cieszę się, że w normie ale FT3 w górnej granicy normy i prolaktyna mimo brania Bromergonu dalej na górce..
Zobacz załącznik 859715 Zobacz załącznik 859716 Zobacz załącznik 859717
Ja podobnie niby wszystko ok, a zajsc nie mogę :/ i to już 1,5 roku, z drugiej strony staranie nie są tak intensywne, ale i tak nie wierze ze ani razu nie trafiliśmy w te dni... ( a niby plemniki mogą przetrwać ) No chyba ze słabe nasienie ma mój Pan ale narazie nie mamy jak tego sprawdzićByłam jednak on nie widzi problemu a badań żadnych też nie zlecił do tej pory... Prolaktyne zbadalam na własną rękę wyszła za wysoka prawie 28 a norma w tym lab jest do 25 a dla niego to w normie.... Ale czekam na grafik na czerwiec i zapisuje się do innego gin na wizytę razem z usg
No u mnie tak jest, ze miałam 3 cykle z rzędu monitorowane i za każdy razem ładny duzy pęcherzyk, pękać tez pękał to o co tu chodzi ze zajsc nie można ;( nie miałam zapisanych żadnych wspomagaczy, na własna rękę biore kwas i wiesiołka, wspomagam się tez żelem conceive od 2 cykli ... Zobaczymyto kciuki za szybkie rozpoczęcie kolejnego cyklu, oczywiście owocnego i pozytywnego Tak w ogóle to super, że szybko reaguje a nie każe czekać 12 miesięcy, gdzie jak mówią o jakimś problemie można zacząć mówić po 12 nieudanych cyklach...
ja teraz też łykam jodid plus bromergon i wyniki mi się poprawiły.
tak sobie właśnie powtarzam oby moja radość nie spadła na podłogę w piątek po wizycie i endo zobaczymy
dziewczyny mają rację, najważniejszy jest przyrost, aleeee......jest przecież ładny pozytywny wynik także gratulacje
oby ważne, że te tarczycowe hormony łapią się w normach, chociaż myślę, że do FT3 można się czepic...ale....zobaczymy a Ty jutro Kochaniutka lecisz na betę Trzyma kciuki i nie puszczam
wiesz, czasem jest tak że badnia, lekarze i wyniki swoje a natura swoje ja też miałabym nadzieję, myślę, że jak każda z nas także nie nastawiaj się na nie