reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej dziewczyny mialam dzis usg prenatalne.Malenstwo zdrowiutkie dlugosc prawie 7cm.natomiast przezierność karkowa 1,5mm wiec wynik bardzo dobry.wedlug usg termin porodu 27 11 a wedug ostatniej miesiaczki 1 12.Przyznam sie ze balam sie tego badania ze wzgledu na moj wiek i wiek mojego meza.płeć jeszcze nie znana bo dzidzia nie chciala pokazac ciagle robila fikolki.milego dnia dziewczyny.trzymam za was kciuki.

Mam wyniki. Wrzucę fotki. Dzisiaj jestem w 16dc, wg testów owu i z tego jak się czuję i wszystko wskazuje na to, że owu miałam wczoraj. Cieszę się, że w normie :) :) :) ale FT3 w górnej granicy normy i prolaktyna mimo brania Bromergonu dalej na górce..
IMG_2928.PNG IMG_2929.PNG IMG_2930.PNG

Załączniki

• IMG_2928.PNG
    IMG_2928.PNG
    55,7 KB · Wyświetleń: 191
  • IMG_2929.PNG
    IMG_2929.PNG
    38,7 KB · Wyświetleń: 168
  • IMG_2930.PNG
    IMG_2930.PNG
    30,8 KB · Wyświetleń: 172
@Fanka Kadry ja też zawsze miałam cykle regularne i nigdy nie brałam tabletek anty a do gina chodziłam raz na rok tylko do kontroli a jak zaczęliśmy się starać o maluszka to jakieś cyrki się robią i pół roku minęło a tu dalej nic.....

Tak najważniejsze to myśleć pozytywnie :)
Ja dziś w pracy dowiedziałam się że umowę o pracę dostanę dopiero za dwa tygodnie lub miesiąc zależy jak uda się załatwić dokumenty i jak teraz też się nie uda to na jedno dobrze bo potem będę spokojniejsza w razie czego :happy:

Przybijam piatke tez biore siofor tylko 2 razy dziennie. Na mnie dziala super:) No i niech odwiedzi Cie ten @ bysmy razem wyladowaly na lutowkach!

Haha Jotka oj kazda kobieta tak ma. Ja co cykl wyszukuje jakies objawy:)
A tak wogole cos konkretnego trenujesz?

Bliski czas przed @ jest taki stresujacy. 3 mam kciuki by Ci sie udalo✊✊
Kasiu mam traningo do diety i bardzo duzo jezdze na rowerze.

reklama
Magda a czy byłaś u gina żeby stwierdzić dlaczego nie ma maluszka skoro nie masz większych problemów że zdrowiem ? Mam nadzieję,ze niedługo mam się uda ;)

Do góry