reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej dziewczyny mialam dzis usg prenatalne.Malenstwo zdrowiutkie dlugosc prawie 7cm.natomiast przezierność karkowa 1,5mm wiec wynik bardzo dobry.wedlug usg termin porodu 27 11 a wedug ostatniej miesiaczki 1 12.Przyznam sie ze balam sie tego badania ze wzgledu na moj wiek i wiek mojego meza.płeć jeszcze nie znana bo dzidzia nie chciala pokazac ciagle robila fikolki.milego dnia dziewczyny.trzymam za was kciuki.

Mam wyniki. Wrzucę fotki. Dzisiaj jestem w 16dc, wg testów owu i z tego jak się czuję i wszystko wskazuje na to, że owu miałam wczoraj. Cieszę się, że w normie :) :) :) ale FT3 w górnej granicy normy i prolaktyna mimo brania Bromergonu dalej na górce..
IMG_2928.PNG IMG_2929.PNG IMG_2930.PNG

Załączniki

• IMG_2928.PNG
    IMG_2928.PNG
    55,7 KB · Wyświetleń: 186
  • IMG_2929.PNG
    IMG_2929.PNG
    38,7 KB · Wyświetleń: 160
  • IMG_2930.PNG
    IMG_2930.PNG
    30,8 KB · Wyświetleń: 168
@Fanka Kadry ja też zawsze miałam cykle regularne i nigdy nie brałam tabletek anty a do gina chodziłam raz na rok tylko do kontroli a jak zaczęliśmy się starać o maluszka to jakieś cyrki się robią i pół roku minęło a tu dalej nic.....

Tak najważniejsze to myśleć pozytywnie :)
Ja dziś w pracy dowiedziałam się że umowę o pracę dostanę dopiero za dwa tygodnie lub miesiąc zależy jak uda się załatwić dokumenty i jak teraz też się nie uda to na jedno dobrze bo potem będę spokojniejsza w razie czego :happy:

Przybijam piatke tez biore siofor tylko 2 razy dziennie. Na mnie dziala super:) No i niech odwiedzi Cie ten @ bysmy razem wyladowaly na lutowkach!

Haha Jotka oj kazda kobieta tak ma. Ja co cykl wyszukuje jakies objawy:)
A tak wogole cos konkretnego trenujesz?

Bliski czas przed @ jest taki stresujacy. 3 mam kciuki by Ci sie udalo✊✊
Kasiu mam traningo do diety i bardzo duzo jezdze na rowerze.

reklama
Magda a czy byłaś u gina żeby stwierdzić dlaczego nie ma maluszka skoro nie masz większych problemów że zdrowiem ? Mam nadzieję,ze niedługo mam się uda ;)

Do góry