Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PrześlicznaTakiego cudaczka mam )Zobacz załącznik 858111
Ale z tego co wiem to latwo poprawic jakosc nasienia u mezczyzny wiec witaminki przez jakis czas i bedzie dobrzeU nas z kolei niewesoło. Mój mąż miał badanie nasienia i okazuje się, że plemników jest za mało i są za mało ruchliwe...[emoji57]
JESSSSST!!! Ale super! GRATULACJE!!! Trzymam kciuki za przyrosty! Rośnijcie zdrowo!DZIEWCZYNY BETA 121 jestem taka szczęśliwa dziekuje za wszystkie kciuki
Progesteron 17,4.
Wychodzi czwarty tydzień, oby tylko dobrze przyrastalo
Potwierdzam to, co pisze Kasienka3b. Mi lekarz powiedział, że u faceta łatwo jest poprawić wyniki nasienia. Dlatego jak w tym cyklu nie wyjdzie to będę jednak cisnela mojego, żeby sobie sprawdził. Miałam mu dać spokój jeszcze 2 miesiące, ale wątpię, że wytrzymam czekać a witaminki grzecznie lyka od 3 tygodniU nas z kolei niewesoło. Mój mąż miał badanie nasienia i okazuje się, że plemników jest za mało i są za mało ruchliwe...[emoji57]
Hmm....też słyszałam, że najlepiej 7-8 dpo badać progesteron więc tak na moje oko to może poniedziałek-wtorek?JESSSSST!!! Ale super! GRATULACJE!!! Trzymam kciuki za przyrosty! Rośnijcie zdrowo!
@Zmijka25 ale cudny
A ja dziewczyny chciałabym zbadać progesteron w tym cyklu, wiem że najlepiej 7dpo tylko ja nie wiem teraz jak to policzyć... W ubiegłą sobotę rano jeden pęcherzyk zaczął pękać, a we wtorek rano jeszcze było widać resztę drugiego, ale było już widoczne ciałko żółte z niego, więc pewnie pękł w nocy z pon/wt.
Więc owu miałam w sobotę-niedzielę-poniedziałek.... kiedy iść na to badanie....?? Bo zgłupiałam....