reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dagaa Kasia dziekuje
Kasienka czy dobrze kojarze ze masz juz synka i masz jeden jajnik? Na innym watku chyba widzialam. Pytam bo ja mam tylko 1 drozny jajowod. Tez mam obawy ze bedzie mi trudniej zajsc w ciaze mimo ze przy pierwszej ciazy nie mialam z tym problemu.
Tak tak dobrze pamietasz:) 1 marca mialam operacje usuniecia torbieli i mialam usuniety lewy jajnik i jajowod. Wczesniej tym sie martwilam ale moj gin uspokoil mnie bo mowil ze ten jeden jajnik i jajowod przejmuja prace tego co juz nie mam. Wiec spokojnie Ty tez sie nie martw i w koncu nam sie uda:) Ja jutro testuje.

reklama
Tak tak dobrze pamietasz:) 1 marca mialam operacje usuniecia torbieli i mialam usuniety lewy jajnik i jajowod. Wczesniej tym sie martwilam ale moj gin uspokoil mnie bo mowil ze ten jeden jajnik i jajowod przejmuja prace tego co juz nie mam. Wiec spokojnie Ty tez sie nie martw i w koncu nam sie uda:) Ja jutro testuje.
Kasia jaki zbieg okoliczności, ja też miałam operację 1 marca tylko 5 lat temu. Też na lewą stronę.

U mnie tez lewa strona jajowod niedrozny przez powracajace torbiele na tym jajniku i wytworzone w zwiazku z tym zrosty. Kasia trzymam mocno kciuki za jutrzejszy test. Jakie witaminy bierzecie?
Ja biore Ovarin i jeszcze pare suplementow co zlecila mi endokrynolog.

Co do torbieli to jest jakies przeklestwo:/

U mnie tez lewa strona jajowod niedrozny przez powracajace torbiele na tym jajniku i wytworzone w zwiazku z tym zrosty. Kasia trzymam mocno kciuki za jutrzejszy test. Jakie witaminy bierzecie?
Ja mam zrosty po lewym jajowodzie i co miesiąc dają o sobie znać odkąd nie biorę antykoncepcji. Biorę ovarin, witaminy z grupy B i zastanawiam się nad kwasami omega, podobno działa na cienkie endometrium.
A i jeszcze witamina D.

reklama
Do góry