reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej i ja witam się w 1 dc.. . Dziś temp spadła o kolejne 0,2 stopnia i pojawił się @... Pierwszy cykl mierzenia temp zakończony już wiem jak to u mnie wygląda. Zaczynam 6 cs ten będzie z luteina brana od 16 dnia cyklu przez 10 dni po jednej tabletce.... I ten okropny ból brzucha a do pracy trzeba iść na 14 :-(
No to zaczynamy cykl tego samego dnia:) ilo dniowe masz cykle?? Ja odkąd biorę cyclodynon i acard mam o wiele mniejsze bóle brzucha podczas @, nawet daje rade wytrzymać bez tabletek.
Oby mam nadzieje, ze to TO Będę trzymać kciuki. Ja tez czekam. Dziś test negatywny. @ ma być albo w nd albo w pn. Niestety ból piersi i ból podbrzusza jak przed każdym innym cyklem.
Trzymam kciuki, nie trać jeszcze nadzieji:)

@Fleur86 ja prawie zawsze wytrzymuje bez tabletek, ogólnie mało kiedy biorę jakiekolwiek lekarstwa :-) czasem jak już nie daję rady to wezmę pół apapu i już mam spokój na prawie cały dzień :-) a cykle mam na ogół ok 30 dniowe choć lubią platac figle i opóźnić się nawet o 10 dni dlatego teraz mam luteine żeby uregulować. Ogólnie teraz mam jakiś dobry humor i wierzę że wkoncu nam wszystkim się uda. I dziś widziałam lecacego bociana nad domem więc to chyba on tak poprawił mi humor :-)

Hej:)
Ja dzis 8dc. Jakos ze spokojem podchodze do tego cyklu i wyluzowalam. Odpuscilam i nie kupilam testow owu bo stwierdzilam co ma byc to bedzie. Kiedys w koncu sie uda! 8maja ide do swojego ginka to zobaczy moje wyniki i mnie zbada bo ostatnio boli mnie miejsce gdzie mialam operacje. Licze ze wszystko w porzadku.
Czy jakas na dniach testuje?

reklama
Hej dziewczynki . A mnie od wczoraj boli brzuch jak na @ no o 50% mniej .... tak naprawdę.... Wczoraj powinna juz byc @ a tu ani widu ani słychu.... a zawsze regularna .... wszystko fajnie ale ten ból przez ktory trace nadziej :( a Wy jak tam ktoras testuje na dniach ?? Jakies objawy ?? Przypuszczenia ?? :)

Do góry