Dziękuję
ja też pierwszy raz udzielam się na forum, wcześniej czytałam temat na netkobietach, ale chyba umarł śmiercią naturalną akurat jak chciałam się dołączyć
może trochę się przedstawię - mam na imię Ewelina i mam 31 lat (wiem, trochę późno wzięlam się za "robotę", ale tak wyszło że akurat teraz poznałam odpowiedniego faceta i naprawdę poczułam że to TEN moment), nie mam jeszcze dzieci. Nie zabezpieczamy się dopiero od 2 cykli i powiem szczerze, że myślałam że łatwiej jest zajść w ciążę, a tu okazuje się że jednak kiedy się tego naprawdę chce to wcale nie jest tak rózowo
byłam ostatnio u ginekologa powiedzieć i o swoich planach i wstępnie nie mam przeciwskazań (wstępnie, bo nie miałam dokładnych badań, tylko standardowe badanie ginekologiczne plus usg jajników) zobaczyy jak to będzie dalej. Od miesiąca biorę witaminy z kwasem foliowym, ale poza tym nie wprowadziłam żadnych zmian, żyję jak dotychczas
Tyle o mnie, bo zaraz się rozpiszę na pół strony
a Wy dziewczyny długo się staracie? Bierzecie jakieś "wspomagacze"? Słyszałam że olej z wiesiołka jest dobry lub tabletki ziołowe Costangus, aczkolwiek jeszcze tego nie probowałam.