Czyli taki sam schemat działania, też dostałam od niego te same badania i te same witaminki, teraz po czasie i po wszystkich wynikach mam tego trochę więcej do łykania
2 cykle monitorował mi owulacje, jak się okazało, że pecherzyki nie pękają to zaczęliśmy działać z wspomagać ami. I tak latam do niego od stycznia po 2-3 razy w miesiacu
ale serio lubię te wizyty
i to też mój pierwszy facet ginekolog i nie zamienię go już na żadną kobietę, bo to lekarz do rany przyłóż. I rozwala mnie to, że mimo, że ma tyle pacjentek to pamięta, co i jak bez zaglądania w karte
Zawsze przyjmie, nawet jak nie jest się zapisaną, zawsze telefon odbierze, a jak nie to oddzwoni. Cieszę się, że Tobie też się podoba, serio jesteś w dobrych rękach. A co do przystojności to Ci pisałam i ostrzegałam
A co do mięśnia, to nie przejmuj się, moja siostra ma kilka i donosiła zdrowe dzieci. Jak faktycznie są w miejscach, które nie przeszkadzają to nie ma problemu. Mi wykrył jako jedyny, że mam macie łukowatą,czy jakoś tak, ale to też podobno nie powinno przeszkadzać.