W moim laboratorium tego samego dnia po południu.Dziewczyny, po jakim czasie jest wynik progesteronu?
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W moim laboratorium tego samego dnia po południu.Dziewczyny, po jakim czasie jest wynik progesteronu?
Biore pod uwage samoporonienie, ale czy przy takiej becie od srody by juz ona nie spadla? Poroniłam w styczniu i na wypisie ze szpitala widzialam ze mialam bete ponad 1000 jeszcze w trakcie, po 5 dniach dostalam normalnego okresu czyli beta byla juz 0, a krwawie od wczoraj wiec beta juz powinna spasc, już sie nie nastawiam na nic dobrego
GratulacjeWitam dziewczynki,znów tyle zaległości mam w czytaniu.Za chwilkę wezmę się za czytanie a tym czasem Wam coś pokażę...Pierwszy test zrobiłam już w 23 dniu cyklu lecz kreska była ledwo widoczna Zrobiłam go tak z ciekawości po tym jak dzieci i mąż mi zasugerowali że testu chyba robić nie trzeba będzie po tym jak kluski na parze z jogurtem leśnym zagryzałam boczkiem..
To dzisiejszy test; w 25 dniu cyklu
Ja miałam owu w 13dc a pierwszy pozytywny test wyszedł mi w 23 dc tyle że ten najczulszy(10)Po ilu dniach od owulacji warto zrobić test?
Mi wyszedl pierwszy test pozytywny 9dpo. Ten o czułosci 10..Po ilu dniach od owulacji warto zrobić test?
A ktory masz dc?Dziewczynki taka sytuacja, kilka dni temu bolały strasznie zrosty, ale to nic, od kilku dni też kłuje mnie prawy jajowód, delikatnie, ale jednak. Sram po gaciach, żeby nie była to kolejna pozamaciczna. Siedzę pod laboratorium, robię betę. Pierwszy raz będę się cieszyć z negatywnej. Trzymajcie kciuki.