reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny dobry wynik bety hcg dzis14dpo.napiszcie tak praktycznie bo normy sa szerokie.Zobacz załącznik 843819
Kochana ja robiłam 12 dpo to miałam nie całe 100 :) a później robiłam jakieś 18 dpo to miałam 8 tys :) także uważam że Twoja beta piekna :*

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png

HEJ dziewczyny trochę mnie nie było u mnie chyba 18 19 dc dokładnie nie wiem bo w tym miesiącu nielicze wiem ze @ ma być 2.04 i tyle:) widze już ze ten cykl rozni się od poprzedniego gdzie było biochemiczna bo teraz zero obiawow praktycznie a w tamtym cyklu już mnie piersi bolały za to dziwna rzecz miała miejsce jakies 2 dni temu zlapal mnie mega ostry bol tak jakby w pochwie czy cos takie potworne kucie ze nie mogłam ustac na nogach trzymalo jakies 5minut i puscilo jakby nigdy nic a dziś skoleji jak dzwiglam worek z wapnem 10 kg od razu poczułam jak boli mnie podbrzusze hmmm ciekawe w tym cyklu nie planowałam zachodzić w ciaze zresztą tak sobie mysle ze skoro do tej pory nic nie wyszlo to pewnie tez nic nie wyjdzie:)

HEJ dziewczyny trochę mnie nie było u mnie chyba 18 19 dc dokładnie nie wiem bo w tym miesiącu nielicze wiem ze @ ma być 2.04 i tyle:) widze już ze ten cykl rozni się od poprzedniego gdzie było biochemiczna bo teraz zero obiawow praktycznie a w tamtym cyklu już mnie piersi bolały za to dziwna rzecz miała miejsce jakies 2 dni temu zlapal mnie mega ostry bol tak jakby w pochwie czy cos takie potworne kucie ze nie mogłam ustac na nogach trzymalo jakies 5minut i puscilo jakby nigdy nic a dziś skoleji jak dzwiglam worek z wapnem 10 kg od razu poczułam jak boli mnie podbrzusze hmmm ciekawe w tym cyklu nie planowałam zachodzić w ciaze zresztą tak sobie mysle ze skoro do tej pory nic nie wyszlo to pewnie tez nic nie wyjdzie:)
Czesc Baffi, idziemy cyklem leb w leb :) a ja z kolei kilka dni temu, w 13 dc, mialam w nocy bol jajnika duzo gorszy niz przy okresie az spać nie moglam. Man nadzieje ze zostanie nam wynagrodzone to cierpienie :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Dziewczyny odebrałam dziś wyniki. Może ktoraś z was miała podobne wartosci, lub pomoże mi z interpretacją. Wiem że najlepiej sugerować się opinią lekarza.
Tsh 1,25
ft3 5,34
ft4 14,14
Witamina D3 10,7 norma 30-80.
Anty TG 5,42 norma 0-4,11.
Anty TPO 0,21 norma 0-5,61.
Może to wit. D3 jest główną przeszkodą niepowodzeń??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry