Jusiaczek1991
Zaangażowana w BB
Ja miałam taki wynik w 5 tygodniu ciążyDziewczyny dobry wynik bety hcg dzis14dpo.napiszcie tak praktycznie bo normy sa szerokie.Zobacz załącznik 843819
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam taki wynik w 5 tygodniu ciążyDziewczyny dobry wynik bety hcg dzis14dpo.napiszcie tak praktycznie bo normy sa szerokie.Zobacz załącznik 843819
Kochana ja robiłam 12 dpo to miałam nie całe 100 a później robiłam jakieś 18 dpo to miałam 8 tys także uważam że Twoja beta piekna :*Dziewczyny dobry wynik bety hcg dzis14dpo.napiszcie tak praktycznie bo normy sa szerokie.Zobacz załącznik 843819
Ja w 14 dpo mialam 532. 3 tygodnie później zobaczyłam DWA serduszkaDziewczyny dobry wynik bety hcg dzis14dpo.napiszcie tak praktycznie bo normy sa szerokie.Zobacz załącznik 843819
No piekna beta. I z wyniku wynika prawie 5 tydzien Dbac,dbac i jeszcze raz dbac o siebie!Dziewczyny dobry wynik bety hcg dzis14dpo.napiszcie tak praktycznie bo normy sa szerokie.Zobacz załącznik 843819
Czesc Baffi, idziemy cyklem leb w leb a ja z kolei kilka dni temu, w 13 dc, mialam w nocy bol jajnika duzo gorszy niz przy okresie az spać nie moglam. Man nadzieje ze zostanie nam wynagrodzone to cierpienieHEJ dziewczyny trochę mnie nie było u mnie chyba 18 19 dc dokładnie nie wiem bo w tym miesiącu nielicze wiem ze @ ma być 2.04 i tyle widze już ze ten cykl rozni się od poprzedniego gdzie było biochemiczna bo teraz zero obiawow praktycznie a w tamtym cyklu już mnie piersi bolały za to dziwna rzecz miała miejsce jakies 2 dni temu zlapal mnie mega ostry bol tak jakby w pochwie czy cos takie potworne kucie ze nie mogłam ustac na nogach trzymalo jakies 5minut i puscilo jakby nigdy nic a dziś skoleji jak dzwiglam worek z wapnem 10 kg od razu poczułam jak boli mnie podbrzusze hmmm ciekawe w tym cyklu nie planowałam zachodzić w ciaze zresztą tak sobie mysle ze skoro do tej pory nic nie wyszlo to pewnie tez nic nie wyjdzie