reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny dobry wynik bety hcg dzis14dpo.napiszcie tak praktycznie bo normy sa szerokie.Zobacz załącznik 843819
Kochana ja robiłam 12 dpo to miałam nie całe 100 :) a później robiłam jakieś 18 dpo to miałam 8 tys :) także uważam że Twoja beta piekna :*

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png

HEJ dziewczyny trochę mnie nie było u mnie chyba 18 19 dc dokładnie nie wiem bo w tym miesiącu nielicze wiem ze @ ma być 2.04 i tyle:) widze już ze ten cykl rozni się od poprzedniego gdzie było biochemiczna bo teraz zero obiawow praktycznie a w tamtym cyklu już mnie piersi bolały za to dziwna rzecz miała miejsce jakies 2 dni temu zlapal mnie mega ostry bol tak jakby w pochwie czy cos takie potworne kucie ze nie mogłam ustac na nogach trzymalo jakies 5minut i puscilo jakby nigdy nic a dziś skoleji jak dzwiglam worek z wapnem 10 kg od razu poczułam jak boli mnie podbrzusze hmmm ciekawe w tym cyklu nie planowałam zachodzić w ciaze zresztą tak sobie mysle ze skoro do tej pory nic nie wyszlo to pewnie tez nic nie wyjdzie:)

HEJ dziewczyny trochę mnie nie było u mnie chyba 18 19 dc dokładnie nie wiem bo w tym miesiącu nielicze wiem ze @ ma być 2.04 i tyle:) widze już ze ten cykl rozni się od poprzedniego gdzie było biochemiczna bo teraz zero obiawow praktycznie a w tamtym cyklu już mnie piersi bolały za to dziwna rzecz miała miejsce jakies 2 dni temu zlapal mnie mega ostry bol tak jakby w pochwie czy cos takie potworne kucie ze nie mogłam ustac na nogach trzymalo jakies 5minut i puscilo jakby nigdy nic a dziś skoleji jak dzwiglam worek z wapnem 10 kg od razu poczułam jak boli mnie podbrzusze hmmm ciekawe w tym cyklu nie planowałam zachodzić w ciaze zresztą tak sobie mysle ze skoro do tej pory nic nie wyszlo to pewnie tez nic nie wyjdzie:)
Czesc Baffi, idziemy cyklem leb w leb :) a ja z kolei kilka dni temu, w 13 dc, mialam w nocy bol jajnika duzo gorszy niz przy okresie az spać nie moglam. Man nadzieje ze zostanie nam wynagrodzone to cierpienie :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Dziewczyny odebrałam dziś wyniki. Może ktoraś z was miała podobne wartosci, lub pomoże mi z interpretacją. Wiem że najlepiej sugerować się opinią lekarza.
Tsh 1,25
ft3 5,34
ft4 14,14
Witamina D3 10,7 norma 30-80.
Anty TG 5,42 norma 0-4,11.
Anty TPO 0,21 norma 0-5,61.
Może to wit. D3 jest główną przeszkodą niepowodzeń??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry