Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
7 to na pewno nie bo od 3-4 sie staramy xD
Haha no widzisz teoria teorią a natura po swojemu [emoji16]W pierwszej ciazy mialam rozbieznosci z om i z usg rowne 2 tyg ;p
U mnie tez zawsze byla rozbierznosc.z gory przyjete jest ze kazda kobieta ma cykle 28 dniowe.a przeciez cykle sa rozne.mysle ze bladziutka kreseczke masz bo to wczesna ciąża moglas miec pozniej owulacje.W pierwszej ciazy mialam rozbieznosci z om i z usg rowne 2 tyg ;p
Sama jestem ciekawa..a czy ginekolog może stwierdzić wczesną ciążę np po endometrium z usg?
No niby może....ale zależy jak wczesna i zależy jaki lekarz, bo często jest tak że np. nie chcą mówić żeby nie robić nadziei. A myślę że jeśli po endometrium widać to na teście już napewno...wiec .OZE robienie dobrze powiedzieć żeby zrobić test jeśli coś podejrzewasz.a czy ginekolog może stwierdzić wczesną ciążę np po endometrium z usg?