reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dla nas ślub był bardzo ważny i przysięgę przypominam sobie bardzo często, szczególnie w cieższe dni ale i w te bardzo dobre też. To, że nie jesteśmy sami w małżeństwie i że jest to sakrament a nie tylko urzędowe załatwienie jest dla nas istotne. Błogosławieństwo Boga jest bardzo znaczące na Nowej Drodze. Tak samo jak obrączka. Symbol miłości, wierności i wyłacznosci małżonków względem siebie.
Wchodzenie w małżeństwo z założeniem, że "być może się rozwiedziemy" jest trochę fałszywe już na starcie....przecież nawet w USC przyrzekasz komuś trwałość zwiazku....
Nie wyobrażam sobie wejścia w małżeństwo z takim nastawieniem i strachem, że jednak coś pójdzie nie tak.

@Adrianka1987, witamy!
Dokładnie masz rację, jakbym miała takie podejście, że się coś może zepsuć i będzie rozwód to bym na pewno nie planowała dziecka. Ale to tylko moje osobiste zdanie i nie chciałam tym nikogo urazić bo mi nic do tego jak ktoś sobie życie układa. :) My jesteśmy pewni tego czy bez ślubu czy że ślubem zawsze będziemy razem. Z przyczyn formalnych chcemy na szybko wziąć ślub, oczywiście nie będzie to dla nas tylko podpisanie świstka, będzie to ważny dzień dla nas, bo w końcu staniemy się małżeństwem, ale taki wyjątkowy ślub dopiero nas czeka czyli ten drugi - humanistyczny. Będzie on tylko nasz, będziemy mieli własną przysięgę... [emoji7] To będzie dla nas ten 'prawdziwy' ślub. A na drugim planie jest wesele już z większą ilością bliskich osób.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja się witam z pracy. Mała cudem zasnęła, ciekawe na jak długo. Biedactwo nie chce jeść za bardzo, straszny katar, kaszel. Na szczęście gorączki nie ma.

Ja dzisiaj miałam zawroty głowy... Bardzo mnie to zdziwiło..

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Ja dzisiaj 29 dc i nie wytrzymałam zrobiłam test i niestety biało :-(
@ powinna być wczoraj lub dziś. ....
nie wiem czemu zrobiłam ten test tylko humor sobie zepsulam. ....

Hej Ja dzisiaj 29 dc i nie wytrzymałam zrobiłam test i niestety biało :-(
@ powinna być wczoraj lub dziś. ....
nie wiem czemu zrobiłam ten test tylko humor sobie zepsulam. ....

Magda, jeszcze jest wcześniej. Jak nie ma @ zawsze jest szansa. Ja dostałam terminowo w sumie dzień przed wiedziałam bo piersi zrobiły się miękkie. Poczekaj na spokojnie. Trzymam kciuki :-)

Magda, jeszcze jest wcześniej. Jak nie ma @ zawsze jest szansa. Ja dostałam terminowo w sumie dzień przed wiedziałam bo piersi zrobiły się miękkie. Poczekaj na spokojnie. Trzymam kciuki :-)
Dokładnie tez tak myśle.puki nie ma małpy zawsze jest nadzieja.✊trzymam kciuki

@Adrianka1987 @Betii35 dopisałam was do tabelki, możecie same edytować pierwszy post w razie potrzeby.
Dziewczyny sprawdźcie kogo jeszcze nie ma albo został usunięty przez przypadek to mogę dopisać:)

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny @Ilma @irminka1231 @flor87
piersi mnie nie bolały przez cały cykl tylko tydzień temu swedzialy sutki teraz też nie bolą tylko czasem czuję takie jakby mrowienie po bokach i taką ciężkośc ale też nie cały dzień tylko tak nachodzi takie uczucie. ....
brzuch czasem lekko pobolewa
może i za wcześnie na test ale nawet cienia drugiej kreski nie było :-(

Dziewczyny.. widze cien cienia? Ktora z Was przerabiala fotki? Pomozecie?

1521540872069.jpg

Test robiony przed chwilą.. nie z porannego moczu

Załączniki

• 1521540872069.jpg
    1521540872069.jpg
    311,1 KB · Wyświetleń: 500
reklama
ja sobie zastestuję dla świętego spokoju jutro tj 38 dc (po południu mam gina, żeby mi coś dał na wywołanie @ :( ) wiedziałam, że będzie cieżko zaraz po odstawieniu tabsów ehh

Do góry