reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Jajko to nabiał :) tak mi się @aga6.

@EklerkaDaria a ja mam taką specyficzną wade wzroku, która prowadzi do znacznego pocieszenia widzenia lub slepoty. Wada jest niezbyt spotykaną.

U nas mały już dziś lepiej. Noc bez goraczki. Uf.

reklama
Ja też lubię zwracać uwagę na to co kupuję, mam swoje sprawdzone produkty z dobrym składem natomiast zdarza nam się nie jednokrotnie zgrzeszyć, wg mnie ważny jest zdrowy rozsądek i nie można popadać w paranoję w każdej dziedzinie :)

Migdalove ale Ci zazdroszczę tych przygotowań do ślubu ja swoje wspominam bardzo przyjemnie chociaż stres był ogromny, dużo nam rodzice pomogli bo braliśmy ślub w rodzinnych stronach i nie mogliśmy wszystkiego załatwić osobiście. Planujecie jakąś podróż poślubna?
Miłego dzionka :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jajko to nabiał :) tak mi się @aga6.

@EklerkaDaria a ja mam taką specyficzną wade wzroku, która prowadzi do znacznego pocieszenia widzenia lub slepoty. Wada jest niezbyt spotykaną.

U nas mały już dziś lepiej. Noc bez goraczki. Uf.
Screenshot_20180319-080631.png
:-)

Załączniki

• Screenshot_20180319-080631.png
    Screenshot_20180319-080631.png
    94,6 KB · Wyświetleń: 411
Nie wiem, w każdym razie nas uczono, że nabiał są to produkty spożywcze, które stanowią: mleko, wszystkie produkty pochodzenia mlecznego oraz jajka, dlatego, że są produktami zawierającymi znaczną ilość białka. Wiadomym jest, że nabiał jako taki jest produktem mlecznym i jego przetworami.Dlatego, osobiście z powodu składu zaliczam jaja do nabiału.
ps. Link do: Jajka to też nabiał! |

Ostatnia edycja:
Mnie korci zeby testowac ale wyzbylam sie wszystkich testow i zastanawiam sie czy poczekac jeszcze chwile czy leciec do apteki xP (u mnie niewiadomo kiedy @ ma nadejsc wiec nie wiem czy sie spoznia czy nie..)
Hej Kochana,może zrób test:).Ja mam dostać @ w sobotę i mam nadzieje tak jak każda z nas,że ona sie nie pojawi. Też chciałabym jak najszybciej testować bo niecierpliwa jestem okrutnie,ale zdaję sobie sprawę że jeszcze za wcześnie jest. Nie wiem czy czekać do soboty czy może jeden teścik zrobić np w środę...:confused: a najwyżej kolejny w sobotę..Nie wiem czy dam radę powstrzymać się od tego testowania.

@Magda 2791 co u Ciebie jak się czujesz??
Trzymam kciuki żeby chociaż Tobie się udało :-)
Ja miałam wczoraj straszny dzień, zbierało mi się na płacz nawet jak zobaczyłam sąsiadów z synkiem. Dzisiaj zaczęłam działać i po @ idę na USG. Spróbuję ostatni raz w tym cyklu, potem odpuszczam i przebadam się dokładnie.

hej tak was podczytuje o tym jedzeniu i produktach to i ja się wypowiem :) ja jak mam cos kupic i wchodzę do sklepu to robie się glpia po prostu mam wszytkon swoje jajka mleko wazywka owoce a i mieso tez ze swin albo krow i kur wiec mało co kupuje w sklepie bo tak naprawdę smietane mam z mleka maslo i ser tez ser zółty robie sama wiec co mi do szczęścia potrzeba?? chyba nic

reklama
Hej Kochana,może zrób test:).Ja mam dostać @ w sobotę i mam nadzieje tak jak każda z nas,że ona sie nie pojawi. Też chciałabym jak najszybciej testować bo niecierpliwa jestem okrutnie,ale zdaję sobie sprawę że jeszcze za wcześnie jest. Nie wiem czy czekać do soboty czy może jeden teścik zrobić np w środę...:confused: a najwyżej kolejny w sobotę..Nie wiem czy dam radę powstrzymać się od tego testowania.
Ja w piatek zrobie :p bo impreza urodzinowa corki jest i zebym wiedzuala czy winka sie napic moge ;-)

Do góry