reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Właśnie wyszłam od ginekologa. .. przerywam na razie starania , od antybiotyku dostałam grzyba musze go najpierw wyleczyć... kolejna wizytę mam 6 kwietnia zobaczymy co moja ginekolog stwierdzi [emoji26]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi zycze szybkiego powrotu do zdrowia.

reklama
Właśnie wyszłam od ginekologa. .. przerywam na razie starania , od antybiotyku dostałam grzyba musze go najpierw wyleczyć... kolejna wizytę mam 6 kwietnia zobaczymy co moja ginekolog stwierdzi [emoji26]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Na pewno po lekach szybko przejdzie , ja miałam w styczniu infekcje i po 2 tyg było już okej.

Kciuki za wszystkie testujące w najbliższym czasie !

Ja odebrałam wyniki tarczycowe, wyglądają na moje oko całkiem nieźle, przez półtora miesiąca TSH spadło mi o połowę ,jutro mam endokrynologa ciekawa jestem co powie. Jeśli która się zna to czekam na info odnośnie wyników
c515d1177e2c81fc0d2589c30e3e03a8.jpg
c383ccd0856e4fd638ffb8cc06ebcc05.jpg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Na pewno po lekach szybko przejdzie , ja miałam w styczniu infekcje i po 2 tyg było już okej.

Kciuki za wszystkie testujące w najbliższym czasie !

Ja odebrałam wyniki tarczycowe, wyglądają na moje oko całkiem nieźle, przez półtora miesiąca TSH spadło mi o połowę ,jutro mam endokrynologa ciekawa jestem co powie. Jeśli która się zna to czekam na info odnośnie wyników
c515d1177e2c81fc0d2589c30e3e03a8.jpg
c383ccd0856e4fd638ffb8cc06ebcc05.jpg

Cześć Chyba ładnie spadło, gratuluję. A dużą dawkę leki i jaki bierzesz? Napewno niedługo będziesz mogła rozpocząć znowu starania
Ja dzisiaj zrobiłam badania tsh, ft3, ft4 zobaczę co u mi wyjdzie .
Chciałam dzisiaj młodego zostawić w domu, żeby się nie dołować samemu w domu a dziecko mnie olało i wolał do przedszkola iść

Zuza może faktycznie kupie. Na tamta ciążę czekałam 4 lata i wiem, że nie można tak się nakrecac bo wtedy jeszcze trudniej, ale kurde. .. jeszcze mój chłop tak naciska (ja chcialam odłożyć starania na jakiś czas).

reklama
Cześć Chyba ładnie spadło, gratuluję. A dużą dawkę leki i jaki bierzesz? Napewno niedługo będziesz mogła rozpocząć znowu starania
Ja dzisiaj zrobiłam badania tsh, ft3, ft4 zobaczę co u mi wyjdzie .
Chciałam dzisiaj młodego zostawić w domu, żeby się nie dołować samemu w domu a dziecko mnie olało i wolał do przedszkola iść
Kciuki za Twoje wyniki, ja biore od lutego eutyrox 50

Do góry