raz_dwa_trzy
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Convenice chybaZuza napisz jeszcze raz jak ten żel się nazywa
Jeżeli jesteś w ciąży to musi Cię jakiś lekarz przyjąć w ciągu 7 dni, ktory to będzie tyg 26.04?Dziewczyny czy mogę brać na własną rękę luteinę na początku ciąży mam 50 mg dopochwową. Do lekarza termin dopiero 26 kwietnia dzwonie po lekarzach ale u nas ciężko z terminami masakra .
DziękujęPrzykro mi zycze szybkiego powrotu do zdrowia.
Mam taką nadziejęNa pewno po lekach szybko przejdzie , ja miałam w styczniu infekcje i po 2 tyg było już okej.
Kciuki za wszystkie testujące w najbliższym czasie !
Ja odebrałam wyniki tarczycowe, wyglądają na moje oko całkiem nieźle, przez półtora miesiąca TSH spadło mi o połowę ,jutro mam endokrynologa ciekawa jestem co powie. Jeśli która się zna to czekam na info odnośnie wyników
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To rzeczywiście durny...ja w 5 tyg byłam już w szpitalu z bólami i nikt mi nie wmawiał że mam czekać na poronienie [emoji19]. Weź pod uwagę że jeśli doczekasz do 26.04 to będziesz po 10 tc a do becikowego potrzebny jest papier że wizyta była przed 10 tc. Jedź do przychodzi, powiedz że chcesz wizytę bo jesteś w ciąży a jeśli ci odmówią to niech ci to dadzą na piśmie [emoji6]...napewno znajdą termin.@ola_9090 teraz z bety mi wyszedł 5 tydzień poszłam do lekarza ale jakiś durny był i mi powiedział zę mi nie napiszę że to ciąża bo takie ciąży to kobiety tracą nawet o tym nie wiedzą. Widziałam na monitorze pęcherzyk