reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Sliim ja też w styczniu zaliczyłam grzybicę. Kup sobie pliva fem F , żel do higieny intymnej zapobiega zapaleniom grzybiczym ;)

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny czy mogę brać na własną rękę luteinę na początku ciąży mam 50 mg dopochwową. Do lekarza termin dopiero 26 kwietnia dzwonie po lekarzach ale u nas ciężko z terminami masakra :( .

Eklerka to chwilowy kryzys... mam nadzieje że jak juz zaczniemy remontować dom to zajmie mi to myśli i raz dwa zaciaze :) teraz zaczęłam ćwiczyć no i próbuje zmienić naszą rodzinna dietę

Zuza napisz jeszcze raz jak ten żel się nazywa
Convenice chyba

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Dziewczyny czy mogę brać na własną rękę luteinę na początku ciąży mam 50 mg dopochwową. Do lekarza termin dopiero 26 kwietnia dzwonie po lekarzach ale u nas ciężko z terminami masakra :( .
Jeżeli jesteś w ciąży to musi Cię jakiś lekarz przyjąć w ciągu 7 dni, ktory to będzie tyg 26.04?

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

@ola_9090 teraz z bety mi wyszedł 5 tydzień poszłam do lekarza ale jakiś durny był i mi powiedział zę mi nie napiszę że to ciąża bo takie ciąży to kobiety tracą nawet o tym nie wiedzą. Widziałam na monitorze pęcherzyk

Na pewno po lekach szybko przejdzie , ja miałam w styczniu infekcje i po 2 tyg było już okej.

Kciuki za wszystkie testujące w najbliższym czasie !

Ja odebrałam wyniki tarczycowe, wyglądają na moje oko całkiem nieźle, przez półtora miesiąca TSH spadło mi o połowę ,jutro mam endokrynologa ciekawa jestem co powie. Jeśli która się zna to czekam na info odnośnie wyników
c515d1177e2c81fc0d2589c30e3e03a8.jpg
c383ccd0856e4fd638ffb8cc06ebcc05.jpg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam taką nadzieję :)

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@ola_9090 teraz z bety mi wyszedł 5 tydzień poszłam do lekarza ale jakiś durny był i mi powiedział zę mi nie napiszę że to ciąża bo takie ciąży to kobiety tracą nawet o tym nie wiedzą. Widziałam na monitorze pęcherzyk
To rzeczywiście durny...ja w 5 tyg byłam już w szpitalu z bólami i nikt mi nie wmawiał że mam czekać na poronienie [emoji19]. Weź pod uwagę że jeśli doczekasz do 26.04 to będziesz po 10 tc a do becikowego potrzebny jest papier że wizyta była przed 10 tc. Jedź do przychodzi, powiedz że chcesz wizytę bo jesteś w ciąży a jeśli ci odmówią to niech ci to dadzą na piśmie [emoji6]...napewno znajdą termin.

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry