reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Kurcze, przykro mi. [emoji17] Oby ta antykoncepcja pomogła, u mnie pomogła jak brałam przez 3 miesiące, od tamtego czasu nie miałam ani jednej torbieli. :)

U mnie z tymi torbielami to już przeprawy są od kilku lat no ale mam nadzieję, że się jednak wchłonie. Piję olej lniany, kupiłam też krwawnik i odprawiam czary mary nad własnym ciałem ;) Dodam, że nigdy nie wierzyłam w takie rzeczy ale cóż, człowiek się wszystkiego chwyta :)

reklama
Ciezko cos powiedziec.. wiem tylko ze ja bym nie wytrzymala i albo test (wiem ze Ty juz testow nie bierzesz pod uwage ;-) ) albo bete bym zrobila.. dzis nawet kupilam dwa testy zeby tak awaryjnie miec..
Jeśli chodzi testy to nadal nie wchodzą w grę, tylko beta. :D Zobaczę co będę myśleć jutro. ;) Może jakimś cudem uda mi się wytrwać chociaż do terminu @. :)

Do dziewczyn mierzących temperaturę [emoji4]
Kochane jakich używacie apek ? Ja mam ovufriend - bardzo fajny ale trzeba miesięcznie płacić 4 dychy :( i szukam czegoś tańszego/darmowego ;) polecacie coś może ? Sory, że tak z innej beczki [emoji28]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do dziewczyn mierzących temperaturę [emoji4]
Kochane jakich używacie apek ? Ja mam ovufriend - bardzo fajny ale trzeba miesięcznie płacić 4 dychy :( i szukam czegoś tańszego/darmowego ;) polecacie coś może ? Sory, że tak z innej beczki [emoji28]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
WomanLog jest darmowy, wersja Pro jest płatna, ale do zapisywania temperatury i wyznaczania owulacji wystarczy bezpłatna wersja. ;)
Link do: WomanLog Kalendarz – Aplikacje na Androida w Google Play

1520344739-5ac4454c5897f795-aaaaaa.png

hej u mnie dziś 24dc i niby 11 dni po owu odebrałam wyniki progesteron 21,71 a beta 2 niby nic nie ma ale cos mi nie daje pokoju może zawczesnie bete zrobiłam. 21.02 pechezyk miał 18 mm a w poniedziałek 26 było widoczne ciałko zolte do tej pory przypuszczałam ze owu była w piątek czyli 23 i to byłoby teraz 11 dni po ale może nie było w piątek tylko w sobote lub niedziele ??? co myślicie dziś mi się kreci w glowie i niedobrze mi

Progesteron dosyć wysoki jak na 11 dzień po owu, ale w sumie nie wiadomo jaki masz zwykle. U mnie w normach na betę do 1 jest brak ciąży, ale każde laboratorium ma swoje normy...

reklama
Do góry