U nas telewizor nawet zostanie, ale nie podłączymy telewizji, do oglądania wieczorem będzie Xbox, netflix czy hbo go [emoji2]
A mieszkając na wsi szkoda czasu na gapienie sie w pudło! Szczególnie od wiosny do jesieni [emoji6]
Kupujemy gry planszowe, mamy biblioteczkę przy kominku wiec nie powinno byc źle [emoji6]
Bardzo fajne, ciekawe rzeczy piszą. Jedno ale tych leków co podają na depresje już nie ma od lat, bo wycofano. [emoji6]
Trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Mój synek obudził sie o 1 i zachwycił cieniami na ścianie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Podziwiał i gadał do nich jak najęty, poszedł spać po 3
Ja nie jem mięsa, wyniki mam Ok. Musisz pilnować dokładnie co jesz żeby składników za mało nie przyjmować. Ja używam aplikacj my fitness pal, tam liczy nie tylko kalorie ale także rozpisuje procentowo/ gramowo ile czego zjadłaś.
Oooo zabawki są świetne, małe samochody albo samoloty....
Na czym polega plan semestralny w żłobku?
Gratulacje!!! [emoji7]
Oczywiście, że powiedz o możliwości ciąży. Poda Ci takie leki które nie zaszkodzą bobaskowi.
U mnie 24dc, cykl zadziwiająco nie ułożony. Nie wiem czy miałam owu, a już na pewno kody ja miałam. Wiec czekam grzecznie na@ bo jakoś nie liczę że coś sie zagnieździło [emoji6]
Miłego dnia!
PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]