reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
U nas telewizor nawet zostanie, ale nie podłączymy telewizji, do oglądania wieczorem będzie Xbox, netflix czy hbo go [emoji2]
A mieszkając na wsi szkoda czasu na gapienie sie w pudło! Szczególnie od wiosny do jesieni [emoji6]

Kupujemy gry planszowe, mamy biblioteczkę przy kominku wiec nie powinno byc źle [emoji6]

Bardzo fajne, ciekawe rzeczy piszą. Jedno ale tych leków co podają na depresje już nie ma od lat, bo wycofano. [emoji6]

Trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Mój synek obudził sie o 1 i zachwycił cieniami na ścianie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Podziwiał i gadał do nich jak najęty, poszedł spać po 3

Ja nie jem mięsa, wyniki mam Ok. Musisz pilnować dokładnie co jesz żeby składników za mało nie przyjmować. Ja używam aplikacj my fitness pal, tam liczy nie tylko kalorie ale także rozpisuje procentowo/ gramowo ile czego zjadłaś.

Oooo zabawki są świetne, małe samochody albo samoloty....

Na czym polega plan semestralny w żłobku?

Gratulacje!!! [emoji7]

Oczywiście, że powiedz o możliwości ciąży. Poda Ci takie leki które nie zaszkodzą bobaskowi.

U mnie 24dc, cykl zadziwiająco nie ułożony. Nie wiem czy miałam owu, a już na pewno kody ja miałam. Wiec czekam grzecznie na@ bo jakoś nie liczę że coś sie zagnieździło [emoji6]
Miłego dnia!

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Plan semestralny polega na tym samym co plan miesięczny tyle, ze moim zdaniem jest bardziej skomplikowany ale to może dlatego, ze pisałam go poraz pierwszy

reklama
Dobry dzień :)
Co do dziecięcych ciuszków.
Ja liczę na drugiego synka by po raz PIERWSZY wpaść w szał wyprawkowy :)
Przy córeczce mnie to w sumie ominęło bo 95% rzeczy dostałam jako że do okoła same dziewczynki.
Wózek też sami będzieny kupować bo obecny idzie na sprzedaż a dostaliśmy po kuzynce małej więc nawet z wózkiem nie miałam pola do popisu :)

Dobra jestem u lekarza, pani doktor powiedziała, że mnie przyjmie bez rejestracji. Jeszcze do mojej mamy mówi, że ona dzieci nie przyjmuje [emoji23]

Ja ciuszkow po dzieciach nie oddawalam.sentyment mam.same wspomnienia.oby sie jeszcze przydały.tak bardzo bym chciala.co do wozku to mam dwa .spacerowke i gleboki.tylko ta gondola jest sprzed prawie 13 laty ale w idealnym stanie..kupiona nowa.ale jakby cos to wozek kupimy inny.Jestesmy sentylmentalni ciezko sie rozstac z takimi rzeczami po naszych skarbach.Dobrze ze jest to gdzie trzymac.

@tola_tola co u Ciebie? Jak samopoczucie? Dzidziuś?

Dziewczyny, jak tam THERMOMIX się sprawdza? Podzielcie się opinią.
A ja bardzo polecam lidlowy Monsieur cuisine plus :) jest 4 razy tańszy a efekt ten sam. Ja zamawiałam z Niemiec za 200 euro, wszystkie przepisy robię ze strony dedykowanej thermomix owi, dzisiaj od ponad roku niemal codziennie i jestem mega zadowolona :))

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry