Mamulkakubusia
Fanka BB :)
Co słuchać u was kobity ? Jak dzień?
U mnie zimnoooooooo i ah brak apetytu
U mnie zimnoooooooo i ah brak apetytu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie te klucia i ból jest spowodowany złym poziomem progesteronu w poszczególnych fazach cyklu. Stąd pomysł żebyś go sprawdziła ;-) może to być to ale niekoniecznie.A co może mieć do tego progesteron? Pytam bo nie bardzo się jeszcze w tych sprawach znam :-(
Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app
A jaki kierunek kochana?Postanowilam, ze od października idę na studia tylko się zastanawiam, czy dam radę, bo w maju planujemy rozpocząć starania, wiec jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to zaczynalabym będąc w ciąży... Ale mam tez wrażenie, że to ostatni dzwonek, ze jeśli nie teraz, to już wcale.
W ogóle, to jestem miesiąc po konizacji szyjki, a uplawy tak daja w kość, że masakra. Lekarz powiedział, ze jeszcze kolejny miesiac mogą się utrzymywać...
Myśle,ze masz racje. Zycie jest przewrotne i nie mozna nic tak łatwo zaplanować ale mysle ze naprawde masz duze szczescie ze udalo sie w pierwszym cyklu i nie musisz czuc smutku za kazdym razem jak @ przychodzi. Takze zazdroszcze i życze spokojnej ciążyTak sobie dzisiaj myślę, że pewnie gdybym wiedziała, że uda się za pierwszym razem to zaczęlibyśmy starania koło maja-czerwca, ale z drugiej strony jestem niemal pewna, że wtedy by się nie udało (zawsze chciałam dziecko z początku roku)... a teraz kompletnie mi nie zależało (liczyłam, że jeśli zaczniemy teraz to może koło maja/czerwca się uda), bo po pierwsze nie chciałam nigdy dziecka z końca roku, po drugie na pewno nie w miesiącu swoich urodzin (jestem niemal przekonana, że jeśli wszystko pójdzie dobrze to urodziny właśnie spędzę na porodówce). Że też życia nie da się zaplanować dogłębnie
Nie, żebym się nie cieszyła, tylko takie rozmyślania mi się włączyły.
Konizacja szyjki ? Możesz mi napisać co było powodem tego zabiegu ? Mogę sobie wygooglowac ale wole od najlepszego źródła ;-)Postanowilam, ze od października idę na studia tylko się zastanawiam, czy dam radę, bo w maju planujemy rozpocząć starania, wiec jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to zaczynalabym będąc w ciąży... Ale mam tez wrażenie, że to ostatni dzwonek, ze jeśli nie teraz, to już wcale.
W ogóle, to jestem miesiąc po konizacji szyjki, a uplawy tak daja w kość, że masakra. Lekarz powiedział, ze jeszcze kolejny miesiac mogą się utrzymywać...
Postanowilam, ze od października idę na studia tylko się zastanawiam, czy dam radę, bo w maju planujemy rozpocząć starania, wiec jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to zaczynalabym będąc w ciąży... Ale mam tez wrażenie, że to ostatni dzwonek, ze jeśli nie teraz, to już wcale.
Myśle,ze masz racje. Zycie jest przewrotne i nie mozna nic tak łatwo zaplanować ale mysle ze naprawde masz duze szczescie ze udalo sie w pierwszym cyklu i nie musisz czuc smutku za kazdym razem jak @ przychodzi. Takze zazdroszcze i życze spokojnej ciąży