reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@kari21 jesteś silna podziwiam Cię! Tak samo jak Ty wszystko zrobię dla maluszka. Wierzę w to że w końcu trafisz na dobrego lekarza. Koniecznie daj nam znać po wizycie.

No to powiem Wam, że moja świrnięta ginekolog kazała mi zrobić w tym cyklu progesteron 3 dni pod rząd 21-23dc, ale wyszło że mam bardzo nisko, a 14h później wzrósł mi o jakieś 300%... 3-ciego dnia mi nie kazała nic już robić..., więc nie zrobiłam. Dzisiaj rano zadzwoniła, żebym zrobiła jednak ten progesteron... Bo jak na jej gust to jest możliwe jedynie w ciąży.
Między czasie było mi strasznie słabo w pracy i zwolniłam się do domu myśląc, że coś mnie bierze.
Po drodze poszłam na ten progesteron, a Pani w rejestracji mówi ' to może jeszcze beta?', nie wiem czemu, naprawdę nie wiem... Ale zrobiłam... A tak mi dobrze szkło... I miałam testować 8.03...Zobacz załącznik 840972
No pięknie nam się zaczął marzec!! [emoji122][emoji16]

Co do imion to więcej mam wybranych męskich i zawsze marzyłam o chłopcu ale w ostatnim czasie tak rozmiawiałam z moim K i oboje przyznaliśmy że chyba jednak chcemy córke ;) wiadomo że nie ważna jest dla nas płeć byleby wszystko było w porządku ale... córka to nasze marzenie ;)

My tak o synku marzyliśmy a mamy córkę hahaha

Jezu dziewczyny, a ja nigdy nie miałam badanego progesteronu [emoji23] ani w poprzedniej, ani w tej ciąży.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Ja to samo !! :) moze i lepiej a nie sie martwic jakos niepotrzebnie :D

witam was kochane w tak zimny dzień:( dziś za oknem mam -25 stopni brrrr az się nie chce wychodzić a trzeba mloda do przedszkola odstawić. U mnie 20dc i 8 dni po owu znow lekkie bole w jajniku, piersi bola troche poza tym jest mi goraco i czuje się jakbym lapala grype (wczoraj bylam zdrowa :) ) dziś pierwszy raz w nocy obudziłam się na siku kolo 2 a rano o 5 znow miałam pelny pęcherz (nigdy w nocy nie wstaje siku) po wczorajszym teście owu z 2 kreskami(druga bladziutka) nabrałam trochę nadzieji ze jednak cos się dzieje dziś ide zbadac progesteron powiedzcie mi czy wynk może tez swiadczyc o wczesnej ciąży?? kiedy najlepiej zrobić bete??? ja musze strasnie uwazac jakbym zaszla bo jestem po usunieciu szyjki macicy i u mnie nie ma co się zamknąć żeby utrzymać ciaze dlatego czeka mnie 9 miesięcy lezenia i lekow może dlatego tak się lekko stresuje

reklama
A ja właśnie testowałam :( 28 dc 12-15 dni po owulacji. Jedna kreska. W 25 dc była beta, negatywna. Także już się nie łudzę że się udało w tym cyklu....

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry