reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Wiesiołek jest dobry na śluz. Wspomaga.
Podczas owu bj i w jej okolicy bliskiej jest bardziej bj, ciągnący, śliski.

reklama
To chyba odwieczny dylemat, kiedy wziac żeby nie zablokować owu, ja zamiast 16 wzielam 18 i chyba tez za wcześnie. Jak nie ma monitoringu to nigdy nie ma pewności :|
Zgadza się bez monitoringu nie ma pewności. Ja tak 5 lat jeździłam do lekarza, który kazał mi brać duphaston w 16 dc, i usilnie dawała pregnyl 14 dc. Według moich obserwacji było za wcześnie. I kiedyś sama wzięłam pregnyl 16 dc i 18 dc dopiero duphaston i się udało. Każdy organizm jest inny i u mnie raczej owulacja wypada w 16 dc a nawet później (15 dc zastrzyk ovitrelle) i duphaston biorę od 18 dc sama z obserwacji.

Dobranoc...

Hej! Witam się w 12dc, lewy jajnik daje o sobie znać ale to bardzo dobrze. :)
Jakie macie plany na dzisiaj? :)

Witam dziewczyny, starania zaczęliśmy z mężem od tego cyklu, odstawiłam tabletki, dziś jest 12 dzień cyklu (nie miałam jeszcze naturalnego @ po odstawieniu), od dwóch dni dziwnie kłują mnie jajniki i czuję podbrzusze. Wątpię żeby to była owulacja bo żadnych innych jej objawów nie ma. Myślicie że to objawy odstawienia hormonów? Łudzę się że nam się uda w 1szym cyklu po odstawieniu choć wiem że po tabletkach może być ciężko bo organizm wraca „do siebie” po tych trzech latach blokady. Pozdrawiam wszystkich starających się J

Witam w 41 dc.
Wczoraj w nocy bolało mnie podbrzusze, liczę, że @ nadejdzie jak najszybciej, żebyśmy mogli rozpocząć kolejny cykl starań :)
@joasiaaa ja słyszałam, że kobietkom bezpośrednio po odstaweniu łatwiej zajść ;)

Dobrego dnia!

@Agne91 zauważyłam, że jesteśmy w tym samym wieku :) martwię się też, że po odstawieniu tabletek dłuugo sobie poczekam na pierwszą @.. w tym miesiącu strasznie mi to wszystko siedzi w głowie, ale poczekamy pożyjemy :)

Plany? Ja na 10 idę na cytologię, 28.2 do ginekologa.
Potem jak to w domu, ugotować, ogarnać itp.

A Wy?.

reklama
Do góry