reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Witam dziewczyny, starania zaczęliśmy z mężem od tego cyklu, odstawiłam tabletki, dziś jest 12 dzień cyklu (nie miałam jeszcze naturalnego @ po odstawieniu), od dwóch dni dziwnie kłują mnie jajniki i czuję podbrzusze. Wątpię żeby to była owulacja bo żadnych innych jej objawów nie ma. Myślicie że to objawy odstawienia hormonów? Łudzę się że nam się uda w 1szym cyklu po odstawieniu choć wiem że po tabletkach może być ciężko bo organizm wraca „do siebie” po tych trzech latach blokady. Pozdrawiam wszystkich starających się J
Witaj! Idziemy równo z cyklem. :) Mam podobne objawy tylko u mnie to prędzej na owulację.
Na pierwszej stronie wątku znajduje się tabelka, dzięki niej będziesz mogła nas trochę poznać. :) Jeśli chcesz również być dopisana to zapoznaj się z danymi jakie wpisujemy w tabelkę i napisz mi je a ja Cię dodam. :)

reklama
Dobry pomysł z tym szpitalem.
Ja w poprzedniej pracy miałam pakiet medyczny, także nic mnie nie interesowało. Wszystko szybko i za darmoszke. Teraz zmieniłam prace i tu nie ma takich benefitów :(
umówiłam się do najlepszego gina w mieście to nie dość, że zabule za wizytę to jeszcze badania. No nic trudno ...
@Migdalove jaka bierzesz dawkę eutyrox ? Ja wyciągam 75 i cyrki z okresem :(
Ja dawkę mam 25.

Dzień dobry :)
Miałam ofertę pracy ale po rozpatrzeniu wszystkich za i przeciw zrezygnowałam.
Może gdybym miała sprawne auto.
A tak nigdy nie wiadomo jak z pociągami będzie i może prawie bym małej nie widziała.
Dzisiaj 3dc i okresu już mało co.
Za trochę ponad miesiąc nasz ślub. A my ani obrączek ani ciuchów nie mamy..

Ja dzisiaj konkretnych planów nie mam, miałam jechać na rozmowę o pracę ale jednak nie jadę. U mnie powrót zimy... Ile bym dała chociaż za wiosnę... Czyli dzień jak co dzień.

U mnie w poniedziałek ma przyjść @ jak nie zawita to testuje 1.03 ciekawe czy dam radę wytrzymać [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj! Idziemy równo z cyklem. :) Mam podobne objawy tylko u mnie to prędzej na owulację.
Na pierwszej stronie wątku znajduje się tabelka, dzięki niej będziesz mogła nas trochę poznać. :) Jeśli chcesz również być dopisana to zapoznaj się z danymi jakie wpisujemy w tabelkę i napisz mi je a ja Cię dodam. :)
Witam się też w 12 dc. Test owulacyjny ciemnieje więc działamy [emoji4]
1519290938-e1dbfe2def4cd37f-aaaaaa.jpeg

Górny robiony wczoraj po 18:00.
Dolny pół godziny temu

reklama
W ogóle tak się zastanawiam czy ja czasami nie mam tyłozgięcia macicy. Muszę zapytać przy następnej wizycie lekarza. Objawy wyczytane na to wskazują. Czy któraś z was cierpi na tyłozgięcie macicy? Odczuwanie dyskomfort podczas niektórych pozycji podczas seksu?

Do góry