reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@Inka91, jak ja już jestem 3 tygodnie po operacji.
Krok do przodu.

Też uważam że im wiecej ludzi w rodzinie tym lepiej. Duże Rodziny są fajne.

Mój mąż jest jedynakiem do tego u niego królował ten schemat rodziny - jedynak a część rodziny najbizszej daleko więc została ich tutaj taka garstka że nawet nie było kogo wybrać na chrzestnego ja mam siostrę ale 12 lat starsza więc też się czułam zawsze jak jedynaczka . Jednak fajnie jest mieć rodzeństwo i czuć że się je ma. ;)

Hej dziewczyny
Mam pytanie może trochę za szybko ale wolę wiedzieć.jakie wy.macie.zdanie na ten temat..
W jakim czasie każda z was zaczęła kupować dla.dziecka ciuszki i takie tam rzeczy?
W poprzedniej ciąży miałam z tym wielki problem i przy porodzie okazało się ze dużo.rzeczy.mi.brakuje więc.teraz chce być.gotowa.w 100% dziękuję bardzo za odpowiedzi

Tak, dlatego zdecydowanie chcemy jeszcze kogoś do naszej rodzinnej gawiedzi zaprosić. Czas pokaże kiedy.

CIUSZKI kupowałam tylko przy pierwszym w wiekszej ilości pd ok.30 tc podstawowe, potem przed porodem szczegółowe. Nie ma się co śpieszyć i szaleć z iloscią.
Zobacz co już masz, zrob liste co chcesz mieć, co potrzeba. Bedzie ci łatwiej.

Hej dziewczyny
Mam pytanie może trochę za szybko ale wolę wiedzieć.jakie wy.macie.zdanie na ten temat..
W jakim czasie każda z was zaczęła kupować dla.dziecka ciuszki i takie tam rzeczy?
W poprzedniej ciąży miałam z tym wielki problem i przy porodzie okazało się ze dużo.rzeczy.mi.brakuje więc.teraz chce być.gotowa.w 100% dziękuję bardzo za odpowiedzi
W pierwszej ciąży od razu stopniowo. Teraz w sumie kilka rzeczy na szmateksie kupiłam a tak to na razie nie kupuje.
Mam dużo ciuchów po synu, w tym unisex, rożek, pościel, łóżeczko od szwagra dostaliśmy. Tylko materac będę zamawiać.
Głównie jakieś butelki, smoczki, ręczniki, wózek, no i jak okaże się że jest dziewczynka to będę musiała kupić jakieś dziewczęce ciuszki. Ale to z tym się nie spieszę. Dopiero 15 TC zaczęłam.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Hej dziewczyny
Zrób sobie wcześniej listę co potrzebujesz dla bąbla. I rozdziel sobie to na miesiące. Co kiedy kupisz. Bo wiadomo finansowo wszystkiego na raz też człowiek nie kupi.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Do góry